miercuri, 5 septembrie 2012

O zi buna / 5 septembrie


Posted: 04 Sep 2012 11:45 PM PDT
Foto: SkÃ¥nska Matupplevelser | Flickr.com
Foto: Skånska Matupplevelser | Flickr.com

“Motivul pentru care există atât de multe persoane angrenate într-un maraton al vieții este reprezentat de cultura care nu face decât să sprijine această idee. Dacă obținem un zece la sfârșitul semestrului, vom avea parte de cadoul oferit de părinți; dacă îndeplinim niște norme la locul de muncă, vom obține un bonus la sfârșitul anului. Învățăm să ne concentrăm atenția asupra următorului țel în detrimentul existenței prezente și să vânăm viitorul veșnic iluzoriu pe parcursul întregii nostre vieți. Nu primim nicio recompensă pentru că ne bucurăm de călătorie, ci pentru că am încheiat cu succes călătoria. Societatea premiază rtezultatele, nu procesele; sosirile, nu călătoriile.”
“Pentru a obține fericirea de durată, trebuie să ne bucurăm de călătoria spre o destinație pe care o considerăm valoroasă. Fericirea nu înseamnă să ajungi în vârful muntelui, dar nici să te apuci să escaladezi fără sens muntele. Fericirea este experiența ce constă în escaladarea muntelui pentru a ajunge în vârf.”
Tal Ben-Shahar

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
…că posesiunile materiale nu sunt ceea ce ai vrut să aduni venind aici. Nu-ți fă griji legat de posesiunile tale pământești. Îndreaptă-ți atenția către țelurile tale înalte – evoluția sufletului tău – și vei găsi pacea chiar și aici pe pământ. Nu va trebui să te gândesși nici o secundă să știi exact
de ce ai primit acest mesaj astăzi.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch ~ www.humanitysteam.ro

Armonii sonore... momente de pace interioara si relaxare

Asculta mai multe audio ambientala

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu