duminică, 3 aprilie 2011

Azi e o zi minunată! O zi bună să ai! / 28 Mar 2011

Posted: 28 Mar 2011 10:55 PM PDT
O nouă zi, un nou drum de parcurs
Lars Christensen | Dreamstime.com
Noi provocări, noi bucurii şi noi dezamăgiri.
Nu poţi spune ca drumul a fost construit pentru tine, însă poţi spune că undeva tot trebuie să călătoreşti. Deci acceptă provocarea şi urmează-ţi paşii. Sunt clipe de fericire când îţi spui că lumea este la picioarele tale şi sunt clipe de deznădejde când ţi-ai fi dorit să nu exişti.
Nu dispera sub povara tristeţii, eşti un suflet puternic şi trebuie să lupţi şi să zâmbeşti din nou. Esenţa vieţii este seninătate, linişte, bucurie, mulţumire. Şi tu ştii în adâncul tău asta şi eu ştiu în adâncul meu asta şi va veni o vreme când o vom recunoaşte cu glas tare şi atunci viaţa va zâmbi pentru noi toţi.
A fi trist nu este o stare normală, a fi singur nu este o stare normalaă, a suferi nu este regula vieţii.
Acestea sunt doar etape trecătoare şi ai să te ridici din nou. Eşti un suflet puternic şi trebuie să vrei să simţi din nou dorinţa vieţii şi curiozitatea copilului în a înţelege lucruri noi. Nu sta pe loc şi nu lăsa bucurii să treacă pe lângă tine, intră în joc, lumea este a ta la fel de mult cum este şi a lor.
Să nu spui niciodată că soarta a fost crudă cu tine, mai bine întăreşte-te şi învinge toate greutăţile, ai această putere în tine, să ştii.
Treci precum fulgerul prin greutăţi şi nu te lăsa prins de strigătul lor.
Eşti OM şi ai dreptul la o viaţă fericită. Învaţă să laşi de la tine când greşeşti, fii mai tolerant cu ceilalţi, nu toţi am învăţat toate lecţiile vieţii încă.
Posted: 28 Mar 2011 10:37 PM PDT
O
 zi buna 29 martie
Foto: Ginny | Flickr.com
“Adeseori ne lăsăm doborâţi de lucruri care, la o examinare mai atentă, nu sunt chiar o mare scofală. Ne concentrăm toată atenţia asupra unor probleme şi preocupări mărunte şi le transformăm în adevărate catastrofe.”
Richard Carlson

“Am învăţat lecţia de bază: când ai ceea ce doreşti (liniştea interioară), eşti mai puţin distras de necesităţi, nevoi, dorinţe şi preocupări. Astfel îţi este mai uşor să te concentrezi, să-ţi atingi ţelurile şi să mai dăruieşti şi altora.”
Richard Carlson

Omul politic englez Neville Chamberlain nu se despărţea niciodată de umbrela sa. Într-o zi însă o uită acasă. Când coborî din trenul care-l ducea la Londra, fu cât pe ce să ia umbrela unui călător. Necunoscându-l, acesta l-a apostrofat tăios. Chamberlain îşi ceru scuze şi, pentru a evita repetarea unui asemenea incident, cumpără în ziua aceea trei umbrele.
Pe când se întorcea cu trenul spre casă, nimeri din nou în acelaşi compartiment cu călătorul de dimineaţă.Văzând umbrelele, acesta spuse:
- Văd că azi ţi-a mers bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu