sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Aforisme-Ganduri-Citate

* IIon Agarbiceanu “Omul nu e cum s-arata, ci cum simte.”
*
William James: “Mergi în viaţă cu o licărire în ochi, cu un zâmbet pe faţă , şi cu un scop măreţ în inimă.”
*
Maica Tereza de Calcutta: „Ziua de ieri s-a dus. Ziua de mâine n-a ajuns încă. Tot ce avem e ziua de azi. Hai să începem.”
*
Paulo Coelho: „Putem să ne vindem timpul, dar nu-l mai putem cumpăra înapoi”.
*
„A îmbătrâni înseamnă a arunca peste bord toate ideile preconcepute, înseamna a deveni mai uşor, mai liber. Într-un anumit sens, esti mai bătrân când eşti tânăr şi mai tânăr când eşti bătrân.”
*
Morishei Ueshiba: „Fiecare are un spirit care poate fi şlefuit, un corp care poate fi antrenat şi o cale pe care să o urmeze. Eşti în viaţă pentru a cunoaşte ceea ce este sacru în tine.”
*
Dr. Seuss: „Fii tu însuţi şi spune ceea ce simţi pentru că cei care se supără nu contează, iar cei care contează nu se vor supăra. ”
*
Viktor Frankl: “Fiinţa umană nu este un lucru printre alte lucruri; lucrurile se determină unele pe altele, în vreme ce omul se auto-determină. Ceea ce el devine – în limitele înzestrării sale şi ale mediului său – este ceea ce el a făcut din sine însuşi.”
*
Anonim: „Oamenii care nu au curajul să-şi urmeze propriile vise vor căuta mereu o cale să le descurajeze pe ale tale. ”
*
Dhammapada: „Mai bine te cucereşti pe tine însuţi decât să câştigi o mie de bătălii cu alţii.”
*
David Hilbert: „Orice om are un orizont intelectual; când acest orizont se îngustează, el atinge dimensiunile unui punct şi atunci respectivul spune: Acesta este punctul meu de vedere.”
*
Anonim: “Dacă te uiţi în oglindă şi nu-ţi place ceea ce vezi, nu condamna oglinda. Dacă te uiţi la lume şi nu-ţi place ceea ce vezi, nu condamna lumea.”
*
Henry van Dyke “Utilizează talentele pe care le ai; pădurile ar fi foarte tăcute dacă ar cânta numai păsările care ştiu să cânte cel mai bine.”
*
Lise Bourbeau: „Ne ocupăm atâta de treburile altora încât nu ne mai rămâne nici timp, nici energie pentru ale noastre.”
*
Dave Tyson Gentry: “Adevărata prietenie începe atunci când tăcerea dintre doi oameni devine confortabilă.”
*
Osho: “Trăieşti inteligent când ai cunoaştere, nu cunoştinţe.”
*
Albert Einstein: “Marile spirite au avut întotdeauna de înfruntat opoziţia celor mediocri. Aceştia nu pot înţelege de ce un om refuză să se conformeze prejudecăţilor moştenite, dar în schimb îşi foloseşte plin de curaj şi sincer inteligenţa.”
*
John Lenon: „Un vis pe care îl visezi de unul singur rămâne doar un vis. Un vis pe care îl visăm împreună devine realitate.”
*
Schiller: “Adevăraţii optimişti nu sunt convinşi ca totul va merge bine, dar au convingerea că nu totul poate să meargă prost.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu