sâmbătă, 29 ianuarie 2011

Aforisme-Ganduri-Citate


= Albert Einstein: “Marile spirite au avut întotdeauna de înfruntat opoziţia celor mediocri. Aceştia nu pot înţelege de ce un om refuză să se conformeze prejudecăţilor moştenite, dar în schimb îşi foloseşte plin de curaj şi sincer inteligenţa.”
= John Lenon: „Un vis pe care îl visezi de unul singur rămâne doar un vis. Un vis pe care îl visăm împreună devine realitate.”
= Schiller: “Adevăraţii optimişti nu sunt convinşi ca totul va merge bine, dar au convingerea că nu totul poate să meargă prost.”
= Abraham Lincoln: „Caracterul este precum un copac, iar reputaţia precum umbra lui. Umbra este ceea ce credem despre el, dar copacul este cel adevărat.”
= Elbert Green Hubbard: „Dragostea pe care o dăruim mai departe este singura pe care o păstram pentru noi.”
= Confucius: „Nu trebuie să fii trist că n-ai fost remarcat. Fii trist că n-ai făcut nimic remarcabil.”
= Eckhart Tolle: „Activitatea necontrolată a minţii este cea care vă împiedică să găsiți soluţia. Găsiţi o soluţie doar atunci când ieşiţi din ea, deveniţi liniştiţi şi vă daţi seama că, în acest moment, nu există o problemă.”

= Jim Rohn: „Ai grijă de corpul tău. Este singurul loc în care ai de trăit.”

= Anthony de Mello: „Ca să dobândeşti fericirea nu trebuie să faci nimic, pentru că fericirea nu poate fi dobândită. Pentru că deja o avem. Cum să dobândeşti ceva ce deja ai? Atunci de ce nu o trăieşti?”

= Paul Ferrini: „Hrana are nevoie de un stomac gol. Adevărul are nevoie de o minte goală. Pentru ca ceva nou să intre, trebuie să renunţi la ceva vechi.”

= Goethe: „Nimic din ceea ce a fost nu merită retrăit. În fiecare secundă începe o nouă eternitate…”

= Henry David Thoreau : „Gândul este sculptorul ce te face persoana care doreşti să fii.”

= Octavian Paler: „ Am învăţat că doi oameni pot privi acelaşi lucru şi pot vedea ceva total diferit”.

= Eckhart Tolle: „Ori de câte ori un NU uzual spus vieţii se tranformă într-un DA, ori de câte ori îi permiteţi momentului prezent să fie aşa cum este, dizolvaţi timpul şi egoul.”

= “În viaţă trebuie să vezi partea frumoasă a lucrurilor. Nu este greu, mai ales că în toate există ceva frumos. Dacă vom şti să privim natura, vom vedea frumuseţe şi bogătie. Dacă vom şti să-l privim pe om, în adâncul lui vom vedea bunătate şi dragoste. Privind astfel viaţa şi oamenii, devenim noi înşine mai frumoşi, mai bogaţi şi mai buni.”

= William Shed: „O navă e în siguranţă în port, dar nu pentru asta a fost construită.”

Abraham Lincoln: „Nu-i ajuţi pe oameni făcând în locul lor ceea ce pot şi ar trebui să facă ei înşişi ca să se ajute.”

= David Icke: „În ziua de azi, oamenii au nevoie întâi să vadă ca să creadă, în loc să creadă ca să vadă.”

= Mahatma Gandhi: „De câte ori te confrunţi cu un oponent, cucereşte-l prin dragoste!”

= „Majoritatea oamenilor se zbat pentru că ei încă nu au plătit preţul de a decide ce este cu adevărat important pentru ei.”

= Lise Bourbeau: „Singura diferenţă dintre tine şi altcineva, dintre lucrurile frumoase pe care le are sau le face şi cele care ţie ţi se par imposibil de realizat, este nivelul tău de credinţă.”

= Nicolae Steindhardt: „Întreabă. Cere. Bate. Îndrăzneşte. Nu te teme. Nu te înspăimânta. Stăruie. Năvăleşte.”

= Anthony de Mello : „Când inima voastră va răspunde instinctiv la bucuriile şi durerile altor persoane, puteți fi convinși că v-ați pierdut ego-ul și că ați atins experiența stării de unitate corporală cu întreaga rasă umană. Aceasta este adevărata iubire.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu