sâmbătă, 19 martie 2011

Azi e o zi minunată! O zi bună să ai! / 19 martie

Posted: 18 Mar 2011 03:31 PM PDT
Posted: 18 Mar 2011 06:46 AM PDT
Gardienii destinului - The adjustment bureau (2011) | Filme lecţii
 din viaţă pe Ozibuna.net
Este un film excepţional care răspunde la întrebările legate de soartă şi de liberul arbitru. În ce măsură lucrurile din viaţa ta se întâmplă pentru că aşa trebuie sau pentru că tu alegi asta?
Nu putem nega că există un Mare Plan conform căruia umanitatea se mişcă într-o anumită direcţie. De altfel, dacă totul s-ar fi desfăşurat la întâmplare, de mult timp noi oamenii nu mai eram aici pe pământ, după cum spune şi o replică din acest film.
Ceea ce m-a captivat în acest film a fost deschiderea uşilor şi voinţa extraordinară a personajului de a se transforma dintr-o unealtă aflată în mâinile destinului, într-o fiinţă complexă, capabilă să-şi ia viaţa în propriile mâini şi să-şi creeze propriul plan. Drumul celor două personaje e o metaforă în care fiecare dintre noi se poate regăsi.
Mesajul filmului: luptă pentru a te depăşi, pentru a ieşi din tiparul sorţii şi nu uita că liberul arbitru e un dar, însă nu oricine ştie să-l folosească. Iar atunci când iei o decizie, ai grijă să fie alegerea ta, şi nu o obligaţie deghizată în alegere. Mai multe impresii despre film poţi citi dând clic aici
Sper că te-am convins să vizionezi acest film.
Vizionare plăcută!

Clic aici pentru a viziona trailerul

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu