joi, 28 aprilie 2011

Azi e o zi minunată! O zi bună să ai! / 28 aprilie

Posted: 27 Apr 2011 03:22 PM PDT
O zi buna 28 aprilie
Foto: Luca Bolatti Guzzo | Flickr.com
Când lucrurile nu ies cum aşa cum vreau eu, învăţ să-mi transform eşecurile în lecţii care să mă facă mai puternic, mai înţelept, mai bun.

“Puterea de a merge mai departe este ceea ce crează diferenţa esenţială dintre adevăratul succes şi eşec – fiindcă este atât de uşor să te opreşti.”
Charles F. Kettering

“Cred că sunt 2 tipuri de oameni în lume. Cei care eşuează şi cei ce eşuează înaintând. Cu toţii eşuăm, ce facem însă cu eşecurile noastre este alegerea noastră. În orice moment putem înceta să fim cineva care eşuează şi să devenim cineva care eşuează înaintând.
Trebuie să rămânem plini de speranţă după fiecare provocare şi eşec, ştiind că eşecul conduce întotdeauna către un viitor mai bun atunci când avem o atitudine plină de credinţă, suntem deschişi la noi posibilităţi şi avem încredere că noi şi interesante oportunităţi ne vor ieşi în cale. Trebuie să ne uităm la eşec nu ca la un final de drum, ci mai degrabă ca o la un ocol către un rezultat mai bun decât ne-am putut noi imagina”
Jon Gordon

“Nu te vei poticni niciodată dacă stai pe loc. Cu cât mergi mai repede, cu atât ai mai multe şanse să te poticneşti, dar ai şi mai multe şanse să ajungi undeva.”
Charles F. Kettering

“Toate marile îmbunătăţiri au venit după eşecuri repetate. De fapt, nimic nu iese bine din prima. Eşecurile, eşecurile repetate sunt pilonii de pe drumul către realizare.”
Charles F. Kettering

Taxi Colaj Selectie melodii - Romantice ( (melodiile folosite in colaj sunt scrise in comentariu)

Asculta mai multe audio rock

Posted: 27 Apr 2011 05:52 AM PDT
Începe azi să fii de acord cu Dumnezeu

Începe azi să fii de acord cu Dumnezeu

clic aici pentru a vedea filmuletul


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu