miercuri, 26 ianuarie 2011

Azi e o zi minunată! O zi bună să ai! / 26 Jan 2011

Posted: 26 Jan 2011 12:25 AM PST
Vin vremuri grele | Povestiri cu talc pe Ozibuna.net
Vin vremuri grele | Povestiri cu talc pe Ozibuna.net
Într-o dimineaţă, un tânăr artist intră într-o cafenea, fiind foarte entuziasmat că a fost angajat să picteze portretul unui om cu bani care avea o firmă de construcţii. În timp ce îşi savura cafeaua bucuros, văzu un ziar lăsat pe masa vecină în care era tipărit cu litere mari următorul titlu VIN VREMURI GRELE. Începu să se gândească tot mai mult la aceste cuvinte.
Patronul cafenelei trecu să-l salute şi văzându-l îngrijorat, îl întrebă dacă s-a întâmplat ceva. Acesta i-a răspuns trist că trebuie să plece, căci “vin vremuri grele”, aşa că trebuie să muncească la lucrarea lui.
Patronul începu să se macine că poate chiar „vin vremuri grele”. Devenea din ce în ce mai îngrijorat pe măsură ce se gândea la vorbele tânărului. Îşi sună apoi soţia rugând-o să nu se supere dar că trebuie să-şi anuleze comanda pentru rochia cea nouă, deoarece este cam scumpă şi s-au anunţat „vremuri grele”.
Aceasta sună la magazinul unde îşi comandase rochia şi o rugă pe patroană să-i anuleze comanda. Îşi ceru scuze dar …„Vin vremuri grele” şi trebuie să facă economii.
Patroana n-a avut încotro şi a anulat comanda, dar îşi aminti că a auzit ea la ştiri cândva că „Vin vremuri grele”. Aşa că a sunat imediat la firma de construcţii pe care o angajase pentru executarea unei lucrări de extindere a magazinului. L-a anunţat pe constructor că va renunţa pentru moment la lucrare, deoarece “ vin vremuri grele “ şi nu îşi poate asuma un asemenea risc în acest moment.
Constructorul s-a întristat la auzul acestei veşti, motiv pentru care s-a grăbit să-l sune pe tânărul artist spunându-i că doreşte anularea comenzii pentru portret, întrucât „vin vremuri grele” şi acesta nu este un moment potrivit ca să cheltuie banii pe lucruri artistice.
Copleşit de supărare, tânărul artist a acceptat cu resemnare vestea, că doar s-a întâmplat aşa cum a anticipat. Simţindu-se trist, porni înspre cafeneaua favorită să-şi înece amarul cu un pahar de vin.
În timp ce stătea din nou aşezat la masa lui, zări ziarul pe care scria „Vin vremuri grele”. De data asta s-a ridicat şi a luat ziarul pentru a-l cerceta mai bine. Data ziarului era de acum 5 ani.
Cineva despachetase farfurii pentru restaurant.
Morala: Gândurile şi cuvintele noastre ne creează realitatea în care trăim.Că e soare, că e frig, că e bine, că e dificil, zilele tot trec una câte una şi înapoi nu le mai primim. Cu toţii vom fi încercaţi de vremuri grele, dar aceasta nu ne poate împiedica să purtăm cu noi în suflet bucuria de a trăi.
Pentru a-ţi reaminti acest lucru te invităm să te încarci cu energie pozitivă vizionând filmuleţul: AZI E O ZI MINUNATĂ!
Nu uita să-l împarţi şi cu cei dragi. Şi ei au nevoie să îşi mai descreţească frunţile!
Posted: 26 Jan 2011 12:21 AM PST
O
 zi buna 26 ianuarie
Foto: Rosa Dik 009 ~ Flickr.com

Gândul pozitiv al zilei:

Astăzi e o zi minunată!

Rugăciunea zilei:

Doamne, ajută-ne să redescoperim în fiecare zi bucuria de a trăi.

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …

…că imaginaţia este cel mai mare dar. Nu-ţi fie teamă să o foloseşti. Imaginează-te ca fiind bine chiar acum. În totalitate bine. Imaginează-te ca fiind Întreg, Complet şi Perfect. Nimic de schimbat, nimic de “îmbunătăţit”. Imaginează-ţi inima ca fiind deschisă din nou, iar viaţa că ar lua-o de la capăt în cele mai importante moduri. Îţi poţi imagina aceasta? Atunci tocmai ai creat ziua de Mâine. Nu va trebui să te gândeşti nici măcar o secundă pentru a şti de ce ai primit acest mesaj astăzi.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch ~ www.humanitysteam.ro

Citatul zilei:

Proverb indian: “Ziua de ieri nu este decât un vis şi cea de mâine o iluzie. Dar ziua de astăzi, trăită bine, face din ziua de ieri un vis de fericire şi din fiecare zi de mâine o viziune de speranţă, deci aşteptaţi cu nerăbdare acea zi.”

Bancul zilei:

Ruşii sunt întrebaţi:
Cu ce maşină călătoriţi prin oraş? Răspuns: cu Lada!
Cu ce maşină călătoriţi la vila? Cu Moskvici!
Cu ce maşină călătoriţi la mare? Cu Volga!
Şi cu ce maşină călătoriţi în străinătate? Cu tancurile!

Muzica zilei:

=> LOVE&DANCELOVE&DANCE

Asculta mai multe audio diverse


Clic aici pentru a-ţi descreţi fruntea vizionând filmuleţul AZI E O ZI MINUNATĂ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu