luni, 4 aprilie 2011

Azi e o zi minunată! O zi bună să ai! / 31 martie

Posted: 30 Mar 2011 10:41 PM PDT
O zi buna 31 martie
Foto: Nana B Agyei | Flickr.com
“Fiecare om îşi are propria sa lume mentală, modul său de a gândi, propriile căi de înţelegere a lucrurilor şi căile sale de acţiune.
Aşa cum faţa şi vocea unui om diferă de ale celorlalţi, la fel diferă şi modurile de a gândi şi de a înţelege. Aceasta este motivul pentru care apar atât de des neânţelegerile între oameni, chiar şi între cei apropiaţi sau prieteni.
De regulă, noi nu putem înţelege corect viziunea celuilalt. De aici, fricţiuni, rupturi şi certuri ce se produc într-un minut, chiar între prietenii vechi. Aceasta explică de ce pe pământ prieteniile nu durează niciodată prea mult.
Ca să ne putem înţelege empatic unii pe alţii, ar trebui mai întâi să ne acordăm pe frecvenţa vibraţiilor mentale ale celuilalt, renunţând pe moment la propria noastră frecvenţă. Dacă ne blocăm accesul la modul “lui” de gândire (la frecvenţa sa de emitere mentală), nu îl vom putea înţelege niciodată, percepându-l doar într-un mod critic, în funcţie de propriul nostru filtru mental (care distorsionează realitatea gândirii celuilalt). Unde nu există empatie, cu greu putem vorbi de o prietenie autentică.
Gândurile de ură, gelozie, egoism sau desfrâu, produc imagini distorsionate în minte, determinând întunecarea înţelegerii, pervertirea intelectului, pierderea memoriei şi confuzia mentală.”
Swami Sivananda

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
… că iubirea tolerează slăbiciunile omeneşti, defectele şi cusururile.
Când cineva îţi face ceva ce nu-ţi place, încearcă să fii tolerant. Spune-le în cel mai drăguţ mod cu putinţă că nu te simţi bine în legătură cu ce s-a întâmplat sau ce s-a spus şi încearcă din răsputeri să nu îi tratezi cu răceală sau să le blochezi accesul la conexiunea caldă cu tine. Tot ce reuşesti să-i înveţi printr-un astfel de comportament este să le fie frică de tine – prin a-i face să le fie frică că te pierd… sau că pierd conexiunea caldă cu tine. Asta e ceea ce spun unii oamenii că Dumnezeu ar face cu noi… Dă-le oamenilor acelaşi răgaz pe care ai vrea ca Dumnezeu (sau alţi oameni) să ţi-l dea ţie…
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch www.humanitysteam.ro

Un canibal se mută la oraş iar după ceva timp vine maică-sa în vizită. Şi, în timp ce mâncau, asta zice:
- Ştii, nu prea îmi plac vecinii tăi…
- Atunci mănâncă doar legumele.

Clipe de relaxare... - Cu FRANCIS GOYA

Asculta mai multe audio ambientala

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu