sâmbătă, 7 mai 2011

Aforisme-Ganduri-Citate

= Luc De Clapier De Vauvenargues: “Lucrurile inutile pe care le ştim sunt mai numeroase decât cele necesare pe care le ignorăm.” = François De La Rochefoucauld: “Îţi vine mai lesne să te arăţi înţelept pentru alţii decât pentru tine însuţi.”
= Buddha: “Sănătatea este cel mai mare dar, mulţumirea cea mai mare avere, credinţa cea mai bună relaţie.”
= Mihail Codreanu: “Când plouă în suflet nu-i niciodată senin afară, iar când e senin în suflet, nu plouă afară niciodată.”
= Mahatma Gandhi: “Pământul oferă suficient pentru a acoperi nevoile omului, dar nu lăcomia lui.”
= Mike Murdock: “Nu îţi vei schimba niciodată viaţa până când nu schimbi ceva ce faci în fiecare zi.”
=Abraham Lincoln: “Dă-mi şase ore să tai un copac şi voi petrece primele patru ascuţind toporul.”
= Zoroaster: “Făcând primul pas cu un gând bun, al doilea cu o vorbă bună, şi al treilea cu o faptă bună am ajuns în paradis.”
= Shenuda al III-lea: “Dacă ne pierdem pacea interioară, toate ne vor părea perturbate, iar ceea ce este simplu ne va părea complicat. Această complexitate nu vine din exterior, ci din interior.”
= Napoleon Bonaparte: “Cei care au schimbat universul n-au făcut-o schimbând oamenii din conducere, ci inspirându-i pe alţii.”
= Stephen R. Covey: “Opoziţia este o parte naturală a vieţii. La fel cum ne dezvoltăm muşchii fizici prin depăşirea opoziţiei – precum ridicarea de greutăţi – ne dezvoltăm muşchii caracterului depăşind provocări şi adversităţi.”
= Vince Lombardi: “Angajamentul individual pentru un efort de grup – asta face să meargă o echipă, o companie, o societate, o civilizaţie.”
= “Schimbarea este creată de cei ale căror imaginaţii sunt mai presus de circumstanţele lor.”
O zi buna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu