marți, 28 iunie 2011

Azi e o zi minunată! O zi bună să ai! / 21 iunie

Posted: 20 Jun 2011 03:00 PM PDT
O zi buna 21 iunie
Foto: David GP | Flickr.com
“Dacă sunteţi bolnavi, înseamnă că aţi întreţinut o stare de dezordine în voi: aţi hrănit anumite gânduri, anumite sentimente, anumite atitudini şi acestea au ajuns să se reflecte asupra sănătăţii voastre. Cea mai bună armă împotriva bolii este armonia: zi şi noapte gândiţi-vă să vă sincronizaţi, să vă puneţi în acord, să fiţi în corespondenţă cu întreaga viaţă, viaţa nelimitată, viaţa cosmică. Aceasta înseamnă adevărata armonie. A te armoniza cu câteva persoane: cu soţia sau soţul, copiii, cu părinţii, cu vecinii, cu prietenii, este totuşi insuficient. Trebuie să fiţi în acord cu viaţa universală.”
Omraam Mikhael Aivanhov

“Nu putem schimba nimic până ce nu îl vom accepta. Condamnarea nu eliberează, ci asupreşte.”
Carl Gustav Jung

Horoscopul pe luna următoare :
Sănătate: astrele îţi surâd.
Bani: astrele îţi surâd şi mai tare.
Dragoste: astrele deja se prăpădesc de râs. 
COLAJ VALSURI - 70 DE MINUTE !!

Asculta mai multe audio ambientala


Posted: 20 Jun 2011 03:00 PM PDT
Un rege îşi puse curtea la încercare pentru un post important. Numeroşi oameni puternici şi înţelepţi se aflau în jurul lui.
- Înţelepţilor, spuse regele, am o problemă şi vreau să văd care dintre voi este în stare să o rezolve.
Îi conduse pe oameni la o uşă enormă, mai mare decât văzuse cineva vreodată. Regele le replică:
- Aici vedeţi cea mai mare şi cea mai grea uşă din regatul meu. Care dintre voi poate să o deschidă?
Unii dintre curteni scuturară doar din cap. Alţii, care se numărau printre cei înţelepţi, se uitară la uşă mai de aproape, dar recunoscură că nu pot să o facă. Atunci când înţelepţii spuseră asta, restul curţii consimţi că această problemă era prea dificil de rezolvat.
Un singur vizir se duse la uşă. O examină cu ochii şi cu degetele, încercă mai multe modalităţi de a o deschide şi, în cele din urmă, o trase cu o smucitură puternică. Şi uşa se deschise.
Fusese lăsată întredeschisă numai, nu închisă complet, şi nimic altceva nu fusese necesar, decât bunăvoinţa de a realiza ceva şi curajul de a acţiona cu îndrăzneală.
Regele spuse:
- Vei primi postul de la curte, pentru că tu nu te bizui doar pe ceea ce vezi sau auzi; tu îţi pui propriile puteri în joc şi ai riscat o încercare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu