luni, 18 iulie 2011

O zi buna. Tot mai putin pana la o noua reintalnire Posted: 18 Jul 2011

Posted: 18 Jul 2011 03:41 AM PDT
Tot mai putin pana la o noua reintalnire

Te salutam cu drag,

Au trecut 18 zile fara mesajele O zi buna… au mai ramas 14 zile pana la reluarea lor.
Imi lipsesc, dar trebuie sa recunosc ca, pe de alta parte, mi-a prins atat de bine aceasta pauza. Azi, cand m-am reintors la birou, am accesat situl www.ozibuna.net si l-am vazut cu alti ochi. Nu-i asa cum familiaritatea si obisnuinta reduc din frumusetea, stralucirea sau farmecul lucrurilor, activitatilor si persoanelor?
Trebuie sa fie o adevarata binecuvantare sa stii sa te uiti la ceea ce te inconjoara, dar si la ceea ce se afla in interiorul tau cu o privire proaspata sau care improspateaza imaginea! Viata ar fi cu totul altfel, mult mai plina de culoare, mult mai… VIE. Un miracol zilnic.
Revenind… Pentru unii a fost o usurare ca nu s-au mai adunat atatea mesaje in casuta de email, pentru altii ziua parca nu a fost la fel fara salutul “O zi buna” de dimineata. Altora poate le-a lipsit doza zilnica de optimism si buna-dispozitie. Noii abonati poate nu prea au inteles ce se intampla de nu primesc mesajul pentru care au optat. Si situatia aceasta va mai continua pana la inceputul lui august.
Cu toate ca in aceasta luna nu iti suntem alaturi prin mesajul zilnic, sa stii ca ne gandim la tine, iar imaginatia noastra nu a luat pauza. Ea continua sa munceasca in fundal pentru ca le revenire, pe langa mesajul zilnic, sa venim si cu o surpriza, placuta speram noi.
Ne-am bucura sa avem o reintalnire placuta si sa sarbatorim impreuna inceperea unui nou an de O zi buna, cel de-al patrulea. Ca sa vezi cum trece vremea asta…
Zile frumoasa de vara iti dorim in continuare. Poate ca e cald, poate ca mai sunt si alte greutati, sa nu uitam insa ca fiecare zi buna incepe intai si intai cu noi, cu fiecare dintre noi. Ea se faureste secunda de secunda in fiecare coltisor al sufletului nostru, in fiecare cotlon al mintii noastre.
Apropo, iti propunem ca pana in 1 august cand vom trimite primul mesaj O zi buna de dupa vacanta sa ne intalnim online pe aceasta pagina pentru a ne impartasi unii altora ce inseamna pentru noi, ce intelegem prin si cum ne poate ajuta perspectiva:

“O zi buna incepe cu mine”

Te asteptam sa ne impartasesti opinia ta adaugand-o in formularul rezervat comentariilor aflat in josul acestei pagini – CLIC AICI!
Iti multumim!
Cu pretuire,
Carmen @ ozibuna.net

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu