luni, 8 august 2011

Azi e o zi minunată! O zi bună să ai! / 8 august

Posted: 07 Aug 2011 03:00 PM PDT
Foto: Stephen Heron | Flickr.com
Foto: Stephen Heron | Flickr.com
Aleg să am curaj indiferent care sunt circumstanţele. Curajul este abilitatea care îmi va permite să merg mai departe în ciuda adversităţilor, provocărilor, fricii.

„Dacă în cazul inteligenţei congnitive este vorba despre a gândi, în cazul inteligenţei emoţionale despre a simţi, în cazul inteligenţei spirituale este vorba despre a fi.”

„Lucrând ca psihoterapeut, convingerea mea este că inteligenţa spirituală deschide inima, luminează mintea şi inspiră sufletul, conectând psihicul uman individual la însuşi substratul de bază al fiinţei. Inteligenţa spirituală poate fi dezvoltată prin practică şi poate ajuta o persoană să distingă realitatea de iluzie. Ea se exprimă în orice cultură ca iubire, înţelepciune şi a fi în slujba celorlalţi” 
Frances Vaughn

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
… că veştile proaste nu au de ce să te demoralizeze. De fapt, te pot face să mergi mai departe. Lucrurile care contează cu adevărat în viaţă devin evidente, de cele mai multe ori, când ne întâlnim cu veşti proaste sau ghinioane. Putem folosi astfel de momente să ne extindem experienţa către cele mai preţioase comori ale noastre: oamenii pe care ii iubim. Acum poate fi un moment minunat să ne întoarcem la lucrurile simple, cum ar fi, un joc de table cu copiii, discuţii liniştite cu prietenii, un moment de tandreţe cu partenerul de viaţă.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch ~ www.humanitysteam.ro

Bunica era pe patul de moarte, îşi cheamă nepotul la căpătâiul ei şi spune:
- Nepoate, vreau ca tu să moşteneşti averea mea. Vila, ferma, herghelia de cai, tractorul şi toate animalele de casă, plus cele 22 de milioane… toate vor fi ale tale!
- Wowww!!! exclamă nepotul. Mulţumesc bunico, nu ştiam că ai aşa o avere. Unde este ferma de care vorbeşti?
Bunica răspunde, dându-şi ultima suflare:
- Pe Facebook…. 

COLAJ DE DANS, ( 14 MELODII SUPEBE ) - 50 DE MINUTE !!

Asculta mai multe audio ambientala

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu