vineri, 28 octombrie 2011

Azi e o zi minunată! O zi bună să ai! / 27 octombrie

Posted: 26 Oct 2011 10:57 PM PDT
Foto: lisa cee | Flickr.com
Foto: lisa cee | Flickr.com
“Una din cele mai mari greşeli pe care le comitem astăzi, atunci când ne aflăm în faţa unei scări, este că privim ansamblul în sine şi ne propunem să urcăm sau nu întrega scară. Aceasta nu e o atitudine psihologică potrivită pentru a înfrunta greutăţile, ci trebuie să ne propunem să urcăm treaptă cu treaptă. Care este problema mea imediată? Această treaptă, ne aceea, ci aceasta! Dacă ne ridicăm privirea exagerat de sus… este uşor să ne impiedicăm de primele trepte şi să ne afundăm în abis. Trebuie să ştim unde vrem să ajungem, dar pas cu pas, încet, fără să faci prea multe planuri. Dacă vom şti să cerem sprijin, va exista întotdeauna un Înger blând, adevărat sau visat, care ne va lua de mâna dreaptă şi ne va ajuta pe drum…”
Jorge Angel Livraga Rizzi

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
… că poţi servi cel mai bine umanitatea ieşind afară din cafenea sau librărie, pe stradă. Lumea îţi aşteaptă contribuţia; oraşul tău, cartierul tău, prietenul tău aşteaptă acel ajutor de la tine care face totul mai uşor. Poţi face mai multe decât îţi dai seama. Doar ieşi afară şi descoperă acel lucru. Desigur, ştii că viaţa nu înseamnă ceea ce vine spre tine ci mai degrabă ce trece prin tine. Aşadar, decide să faci din acest an, anul în care aceasta idee se manifestă la cel mai înalt nivel.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch ~ www.humanitysteam.ro

=> Colaj muzical
La cererea Sony Music Entertainment, acest fişier nu poate fi momentan accesat. Aceasta este doar o situaţie temporară, fişierul nu este şters şi va fi din nou accesibil în cel mai scurt timp posibil. Mulţumim pentru întelegere. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu