duminică, 23 octombrie 2011

Azi e o zi minunată! O zi bună să ai! / 4 octombrie

Posted: 03 Oct 2011 03:00 PM PDT
Foto: Flemming | Flickr.com
Foto: Flemming | Flickr.com
“Timpul este destul de lung pentru cine ştie să profite de el; cine munceşte şi cine gândeşte îi extinde limita.”
Voltaire

“Omul ar trebui să depună tot atâta stăruinţă pentru a-şi simplifica viaţa, cât a depus pentru a şi-o complica.”
Henry Bergson


În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
… că este excelent să gândeşti bine. Însă e divin să acţionezi bine. Horace Mann a spus asta şi avea dreptate. Gândirea nu este decât primul pas în creaţie. În ultima vreme ai avut nişte idei excelente legate de schimbări pe care vrei să le faci în viaţa ta. Acum este timpul să le pui în aplicare, bine? Îţi este clar de ce ai primit acest mesaj astăzi? Crezi că e doar o coincidenţă?
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch 
www.humanitysteam.ro

Selectii - Muzica inimii mele

Asculta mai multe audio manele
Posted: 03 Oct 2011 03:00 PM PDT
M-am întrebat de multe ori ce se întâmplă în interiorul unui om atunci când se îndrăgosteşte. Ceea ce se vede la exterior nu e decât o reflecţie mai pală a exploziei dinăuntrul său. E curios cum noi nu ştim ce se petrece înăuntrul nostru… ştim sigur că se petrece ceva atunci când deja doare prea tare pentru a trece cu vederea şi atunci căutăm cu disperare un „medicament” care să ne aline.
Cred că omul se îndrăgosteşte de multe ori în viaţă şi dacă ar permite asta s-ar putea îndrăgosti zilnic fără să caute motive speciale. În fiecare om coexistă cele două principii: masculin şi feminin…Când te îndrăgosteşti de cineva în realitate te îndrăgosteşti de acea parte din tine care până atunci nu a fost pusă în lumină. Cel de lângă tine simte asta şi lui i se întâmplă acelaşi lucru, asemenea unui dans în oglindă.
Tot aşa te poţi îndrăgosti zilnic de lumina soarelui atunci când soarele a lipsit multă vreme din viaţa ta, de o floare al cărei parfum stârneşte o senzualitate de mult uitată, de un cântec care se înalţă asemenea unei săgeţi înspre cerul inimii, de o atingere fină care îţi dă fiori, de zborul liniştit al unei păsări sau chiar de o furtună pe timp de vară care îţi lasă prospeţimea după ea la plecare.
Și nu în ultimul rând, te îndrăgosteşti mereu de tine, astfel încât să devii un izvor de iubire pentru ceilalţi, căci nu poţi dărui ceva ce nu ai.
A te îndrăgosti înseamnă a te cuceri, a te lăsa cucerit, iar a iubi nu e altceva decât a te preda, a te abandona, căci iubirea nu poate fi ţinută sub control. E o iluzie să crezi că poţi controla iubirea, cel mult îţi poţi controla emoţiile. Se pare că spre deosebire de lucrurile acestei lumi, iubirea nu îţi dă prea multe variante…

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu