miercuri, 2 noiembrie 2011

Azi e o zi minunată! O zi bună să ai! / 2 noiembrie

Posted: 01 Nov 2011 11:28 PM PDT
Foto: Nicholas_T | Flickr.com
Foto: Nicholas_T | Flickr.com
“Cum putem să ne cunoaştem pe noi înşine? Niciodată prin contemplare, ci prin acţiune. Încearcă să-ţi faci datoria şi vei afla de îndată câte parale faci.”
Goethe

“Îndrăzneşte să visezi şi vei ajunge asemenea viselor tale. Viziunea ta este promisiunea pe care o faci lumii cu privire la ce vei dezvălui în cele din urmă despre tine.”
John Ruskin

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
… că răbdarea, mai presus de orice altceva, este exact ce avem nevoie acum. Nu lăsa nervozitatea sau frustrarea să te cuprindă. Condiţiile din exteriorul experienţei tale se vor schimba, dar beneficiul tău suprem va fi atins când condiţiile din interiorul tău rămân la fel. Păstrează-ţi pacea interioară. Revendică-ţi identitatea. Ai încredere în înţelepciunea ta superioară. Contemplă cea mai înaltă viziune. Nu te agita să iei o decizie acum, nici nu încerca o soluţie imediată. Nu dori sfârşitul lucrurilor aşa cum sunt acum. Acel sfârşit va veni. Dar lasă-l să vină natural. Nu impinge râul. Aşteaptă. Timpul Potrivit este aproape şi decizia de o asemenea dificultate e pe drum, urmează să sosească.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch www.humanitysteam.ro

RITMURI LATINO !!!! - By-bazaalex12

Asculta mai multe audio traditionala

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu