marți, 20 decembrie 2011

Azi e o zi minunată! O zi bună să ai! / 20 decembrie

Posted: 19 Dec 2011 10:47 PM PST
Foto: Renate Dodell | Flickr.com
Foto: Renate Dodell | Flickr.com
“Trebuie să ştii să perseverezi pentru a ajunge la echilibru. Trebuie să fii echilibrat pentru a avea posibilitatea să examinezi cu calm şi limpezime. Trebuie să examinezi cu calm şi vedere clară pentru a ajunge la linişte, la încredere. Trebuie să fi obţinut liniştirea, încrederea, pentru a putea discerne esenţialul lucrurilor. Când se discerne esenţialul lucrurilor, se poate atinge scopul.”

Confucius

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
… că mintea şi sufletul trebuie să lucreze împreună dacă vrei să experimentezi adevărata strălucire. Încearcă să nu petreci timp exclusiv în mintea ta. Este o unealtă magnifică, dar are o perspectivă limitatp. Încearcă să nu petreci timp exclusiv în sufletul tău. Are o perspectiva mult mai largă, însă nu poţi negocia existenţa fizică numai din acel loc. Dacă ai putea, nu ţi s-ar fi dat şi mintea. Aici e şmecheria: echilibrul. Petrece în fiecare zi ceva timp hrănindu-ţi şi exersând şi mintea şi sufletul. Ştii cum să le faci pe amândouă. Aşa că fă-le !
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch www.humanitysteam.ro

Un individ a uns cu unt o felie de pâine, după care a turnat nişte dulceaţă. Din greşeală, felia i-a căzut pe covorul cel nou, dar NU a căzut cu faţa unsă în jos. Mirat, individul i-a scris lui Murphy să-l întrebe cum a fost posibil aşa ceva. După câteva luni de experimente, Murphy i-a trimis individului concluzia:
“Felia a fost unsă greşit!”

The Best Christmas Songs - For you

Asculta mai multe audio colinde

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu