vineri, 10 februarie 2012

Azi e o zi minunată! O zi bună să ai! / 3-5 februarie

Posted: 02 Feb 2012 03:00 PM PST
Made in haven - Şi îngerii se îndrăgostesc (1987)   | Lectii de viata din filme pe Ozibuna.net
Filmul este o cuceritoare poveste de iubire în care două suflete pereche îşi trăiesc căsnicia nicăieri altundeva decât în Rai. Mike Shea, în prima sa viaţă a murit de tânăr în timp ce încerca să salveze pe cineva asemeni unui erou. 
Imediat ce a ajuns in Rai, el a întâlnit un alt suflet minunat. Annie Packert nu a trăit niciodată pe Pământ. Între ei se naşte o iubire mirifică demnă de locul în care ei se află. Cum nici o poveste nu are numai părţi pozitive, şi în aceasta cei doi “îngeri” trăiesc o dramă. Imediat ce se căsătoresc acolo, în Rai, ei sunt nevoiţi să se separe prin puterea destinului şi să trăiască în permanenţă cu dorinţa de a se reîntâlni cumva, undeva, în vreo viaţă, pe Pământ sau în Rai.

Clic aici pentru a viziona trailerul

Recomandare făcută de Îngeraşul iubirii


Posted: 02 Feb 2012 03:00 PM PST
Weekend plăcut! | Clipe de relaxare pe Ozibuna.net
A venit vremea pentru o scurtă pauză.
INSPIRĂ, EXPIRĂ
Simte aerul cum te împrospătează.
INSPIRĂ, EXPIRĂ
Fă sonorul gândurilor mai încet.
INSPIRĂ, EXPIRĂ
Închide-ţi ochii şi lasă liniştea să-ţi inunde sufletul.
INSPIRĂ, EXPIRĂ
Zâmbeşte.
INSPIRĂ, EXPIRĂ
În aceste momente eşti atât de aproape de esenţa ta adevărată.
Ai ajuns… ACASĂ.

*****
De aici acum reaminteşte-ţi că în esenţa ta eşti unic, e amprenta divină a fiinţei tale. Nu lăsa să treacă o zi fără să atingi viaţa celorlalţi prin frumuseţea ta interioară unică. Fie ca şi tu să fii deschis la frumuseţea unică a celorlalţi pentru ca aceasta să îţi atingă inima şi să-ţi îmbogăţească viaţa.
*****

Relaxează-te! Savurează cu toată fiinţa ta aceste momente. Lasă-le să te încarce cu energia şi motivaţia de care ai atât de multă nevoie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu