miercuri, 28 martie 2012

Azi e o zi minunată! O zi bună să ai! / 28 martie

Posted: 27 Mar 2012 11:37 PM PDT
Foto: Tambako The Jaguar | Flickr.com
Foto: Tambako The Jaguar | Flickr.com
“Majoritatea alege să joace la scară redusă. De ce? În primul rând din cauza fricii. Sunt morţi de teamă că vor rata şi, mai mult de atât, le este teamă de succes. În al doilea rând, ei joacă la scară redusă pentru că se simt lipsiţi de importanţă. Nu se simt merituoşi. Nu se simt suficient de buni sau importanţi pentru a avea o adevărată influenţă în viaţa celorlalţi oameni.
Dar fii atent: viaţa ta nu se rezumă doar la propria persoană. Ea contribuie, de asemenea, la viaţa altora.
Este vorba despre a te dedica misiunii tale şi despre motivul pentru care te afli în acest moment pe acest pământ. Este vorba de piesa pe care o oferi tu pentru dezvoltarea acestui uriaş puzzle al lumii. Cei mai mulţi oameni sunt blocaţi în propriul lor ego, încât totul se învârte în jurul lor, al lor, şi numai al lor.”
T. Harv Eker

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
… că lumea e cu mult mai luminoasă, cu mult mai bună pentru că faci parte din ea. Dacă ai şti numai câte daruri aduci altor persoane, nu te-ai mai simţi vreodată trist, ci te vei bucura la gândul ca te-a făcut Dumnezeu atât de minunat. Nu spun aceste lucruri numai ca să te fac să te simţi bine. Toate lucrurile pe care le zic aici sunt pur şi simplu adevărate.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch ~ www.humanitysteam.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu