miercuri, 4 aprilie 2012

Azi e o zi minunată! O zi bună să ai! / 4 aprilie

Posted: 03 Apr 2012 05:00 PM PDT
Foto: Laura Nolte | Flickr.com
Foto: Laura Nolte | Flickr.com
“Prea mulţi dintre noi suntem paralizaţi în imaginea statică a cum gândim noi că ar trebui să fie lumea, în loc să ne descurcăm cu mecanica fluidă a ceea ce există în realitate. Viaţa nu este un instantaneu. E un video ce se derulează în direct – şi o face indiferent dacă noi îl înţelegem sau nu.”
Sam Carpenter

“Tatăl meu spune că aproape toată lumea este adormită. Toţi pe care îi ştii. Toţi pe care îi vezi. Toţi cu care vorbeşti. El spune că doar câţiva oameni sunt treji şi aceştia trăiesc într-o stare de totală uimire continuă.”
din filmul “Joe impotriva vulcanului”

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
… că viaţa rareori e atât de dificilă pe cât crezi tu că este şi foarte greu atât de complicată pe cât sunt oamenii capabili să o facă. Câtă răbdare ai tu cu Viaţa? Eşti dispus să depăşeşti obtacolele minore de-a lungul zilei? Sau tot ceea ce nu are loc conform dorinţelor tale te deranjează – dacă nu chiar te frustrează? Ia în considerare posibilitatea ca aceste mici obstacole din viaţă să nu fie obstacole de fapt, ci piloni hotărâtori pentru viaţa ta. Uită-te bine să vezi ce îţi pot oferi ele pentru dezvoltarea ta şi le vei vedea de fapt drept nişte comori.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch www.humanitysteam.ro

Instrumental Collection - Partea 1

Asculta mai multe audio manele

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu