marți, 24 aprilie 2012

Azi e o zi minunată! O zi bună să ai!

Posted: 23 Apr 2012 11:00 PM PDT
Foto: Photoxpress.com
Foto: Photoxpress.com
În fiecare primăvară, văd în drumul meu spre casă un cuib de berze. La început văd două berze în acelaşi cuib, după ceva timp apare mereu o familie. M-am întrebat de multe ori dacă păsările au gânduri, dacă ele ştiu drumul spre casă şi răspunsul a fost mereu că nu e nevoie.
Avem multe de învăţat de la ele, cum ar fi să ne urmăm drumul cu încredere că suntem susţinuţi în tot ceea ce facem…Putem forţa lucrurile să se întâmple sau putem lăsa ca ele să se întâmple la momentul potrivit. Cum ar fi dacă păsările s-ar încăpăţâna să rămână în cuib şi iarna?
De asemenea, am observat că o simplă privire îndreptată spre cer ne poate lumina ochii
Atunci când eşti împovărat de grijile tale zilnice, tot ce ai de făcut este să-ţi ridici privirea. Dacă eşti închis într-un birou caută o fereastră. Ceea ce deschizi este de fapt fereastra inimii care mereu ne spune că există şi altceva, că lumea nu se reduce la ceea ce percepem zilnic cu simţurile noastre, că e mai mult de atât şi noi nu am descoperit încă. Singurii care arată că mai ştiu asta sunt copiii.
Ridică-ţi privirea spre cer…tot vei găsi ceva care să se reflecte în ochii tăi ca într-o oglindă…indiferent că e albastrul cerului, razele soarelui, albul norilor, culorile unui curcubeu după ploaie, crengile unui copac impunător sau aripile unei păsări.
În astfel de momente îţi dai seama că miracolele pe care mintea le complică sunt de fapt simple, că ceea ce aşteptăm se întâmplă chiar sub nasul nostru, în timp ce noi ne încăpăţânăm să privim în altă parte, că bucuriile îşi fac loc în viaţa noastră dacă le deschidem fereastra. Deschide-ţi fereastra inimii cu un zâmbet sau cu o privire…
Iar cine nu vrea să-şi deschidă fereastra sufletului, să-şi şteargă măcar geamul de praf…pentru ca planeta pe care trăim e superbă, priviți!

Posted: 23 Apr 2012 11:00 PM PDT
Foto: Mark Robinson | Flickr.com
Foto: Mark Robinson | Flickr.com
“Orice schimbare, chiar şi una dorită, aduce cu ea o stare de melancolie… pentru că tot ce rămâne în urmă este o parte din noi înşine. Într-un fel, trebuie să murim pentru a putea începe o viaţă nouă.”
Anatole France

“Schimbarea nu este plăcută, dar ea este constantă. Doar când ne schimbăm şi creştem, vom vedea o lume pe care altfel nu am fi ştiut-o.”
Necunoscut

O ALTFEL DE PASTILA MUZICALA EDITIE SPECIALA - PIESE INSTRUMENTALE RARE NE MAI AUZITE CHITARA SI VIOARA ( POSTROCK )

Asculta mai multe audio ambientala

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu