sâmbătă, 30 iunie 2012

O zi buna / 29 iunie – 1 iulie

Posted: 29 Jun 2012 06:45 AM PDT
Krasphoto | Stock Free Images & Dreamstime Stock Photos
Krasphoto | Stock Free Images & Dreamstime Stock Photos
Pasiunea… Pasiunea ne transformă, transformă relaţiile, transformă rezultatele muncii noastre. Pasiunea este ca un covor roşu pregătit sufletului, îi creează acestuia cadrul să iasă la rampă, să strălucească. E un magnet care atrage după sine oportunităţi, e o forţă ce e greu de oprit. E o punte de legătură între suflete, între tine şi rostul tău. Ne şlefuieşte pentru a deveni cea mai bună variantă a noastră.
Rutina, extenuarea, abaterea gravă de la fiinţa noastră, grijile şi fricile, punctele de cotitură din viaţa noastră ne încearcă pasiunea. Unii o pierdem, unii o camuflăm atât de bine că nu mai ştim cum să dăm de ea, unii o aşteptăm să vină din afara noastră prin lucruri, condiţie socială, alte persoane.
Atunci când trăim zilnic preţuind miracolul de a fi, când reuşim să-i dăm voie vieţii să-şi urmeze firul firesc, chiar dacă nu coincide întotdeauna cu ceea ce ne-am dori noi, când renunţăm să o mai controlăm, când ne ascultăm acea voce interioară care caută pace, dezvoltare şi ce e mai bine pentru noi, când alegem să ne bucurăm mai mult, mai des de viaţă şi nu uităm să ne mai şi jucăm… e imposibil să nu simţim şi pasiune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu