sâmbătă, 9 iunie 2012

O zi buna! / 8-10 iunie

Posted: 08 Jun 2012 06:54 AM PDT
Foto: Stockphotosforfree.com
Foto: Stockphotosforfree.com
Viaţa nu e uşoară. Ai multe de îndurat… Ai multe de depăşit… Şi foarte multe de realizat! Tocmai de aceea opreşte-te pentru o clipă şi întreabă-te:
- Care este acel ceva pentru care merită depus tot efortul?
- Care este acel ceva pentru care aleg să nu mă dau bătut?
- Care este acel ceva care stârneşte în mine pasiune, entuziasm?
- Care este acel ceva care mă face să mă simt viu?
Pot fi copiii tăi, poate fi o cauză în care crezi, poate fi o nedreptate ce necesită a fi îndreptată, poate fi un dar pe care îl ai de oferit lumii. Indiferent ce este, indiferent dacă are impact doar pentru cei din jurul tău sau pentru o ţară sau o lume întreagă, pentru generaţia actuală sau pentru cea ce va urma, găseşte acel ceva şi îndreaptă-ţi către el energia, inteligenţa, creativitatea şi faptele tale.
Reaminteşte-ţi de el în fiecare dimineaţă, de câteva ori în timpul zilei, în fiecare seară; de fiecare dată când simţi că nu mai poţi şi de fiecare dată când totul pare că îţi este potrivnic; de fiecare dată când sufletul ţi-e plin de bucurie, de fiecare dată când vezi în jurul tău oameni ca şi tine ce au în faţa lor propriul munte pe care vor să-l cucerească.
Nu eşti aici o pură întâmplare. Nu eşti nici cel fără de care Universul s-ar prăbuşi. Dar tu ai propriul tău farmec în povestea ce se ţese zi de zi.
Weekend fain şi inspirat să ai.
Cu drag, Carmen
P.S. După cum poate ştii din mesajele trecute, DE CE-ul meu este să inspir oamenii să-şi trăiască fiecare zi preţuind miracolul de a fi şi să-i încurajez să devină conştienţi de propria valoare. Care este DE CE-ul tău? Care este acel ceva care te face să te simţi viu, îţi dă energie şi te ajută să mergi mai departe indiferent de provocările de care ai parte?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu