marți, 24 iulie 2012

O zi buna / 24 iulie

Posted: 23 Jul 2012 10:34 PM PDT
Foto: Jonathan Mueller | Flickr.com
Foto: Jonathan Mueller | Flickr.com

“Succesul are multe feţe; bogăţia materială nu reprezintă decât una din componentele sale. Mai mult, el trebuie privit ca o călătorie, nu ca destinaţia finală. Belşugul material în toate expresiile sale este – ce-i drept – unul din acele aspecte care fac ca această călătorie să fie mai confortabilă.
Succesul include însă mai multe faţete: o stare de bună sănătate, de energie şi entuziasm, relaţii interumane plăcute, o stare de libertate creativă, de stabilitate emoţională şi psihică, sentimentul bunăstării interioare şi starea de pace mentală.”
Deepak Chopra

“Adevăratul succes reprezintă o experienţă miraculoasă. El este tot una cu revelarea divinităţii din noi înşine, dar şi perceperea ei oriunde ne-am afla, în ochii unui copil, în frumuseţea delicată a unei flori, în zborul unei păsări.”
Deepak Chopra

Va doresc o vara fierbinte .... " alaturi " .... acest colaj slow

Asculta mai multe audio pop



Campania OZB - rezultate parţiale
Obiectiv:
Să transformăm împreună 300 feţe melancolice, priviri confuze şi pierdute, expresii apatice şi acre, în zâmbet pe buze, scânteiuţe în priviri, bucurie în suflet şi poftă de viaţă, chiar dacă şi doar pentru câteva minute. Nu se ştie niciodată cum o mică atingere a unui suflet poate influenţa o viaţă.
Pâna acum sunt 42 persoane înscrise. Azi expediez primele pachete cu cd-uri.
Sunt recunoscătoare tuturor răspândacilor de voie bună!
Clic aici pentru mai multe informaţii despre această campanie nebunească şi neobişnuită.
S-ar putea să îţi mai placă
  1. DEEPAK CHOPRA – Vindecarea sufletului de frică şi suferinţă Fiecare om de pe pământ suferă la un moment dat....
  2. 18 iulie “Pasiunea este energia pe care iubirea o creează fără alt...
Posted: 23 Jul 2012 04:37 AM PDT
Foto: ellenm1 | Flickr.com
Foto: ellenm1 | Flickr.com

“Eu simt că adevărata abundenţă înseamnă să fii în seva aceea a vieţii, să îţi urmezi binecuvântarea şi chemarea… să îţi dai voie să co-creezi, împreună cu ceilalţi şi cu tot universul… să ştii cu adevărat că eşti aliniat cu inima ta.”

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
… că nu trebuie să “dovedeşti ceva” nimănui. Fă tot ce poţi mai bine. Asta e tot ce poţi cere de la tine. Dacă ai făcut tot ce ai putut şi lucrurile n-au mers, nu datorezi nicio scuză nimănui. Şi cu siguranţă nu trebuie să te simţi “prost” legat de asta – sau, şi mai rău, vinovat. Nu te mai învinovăţi. Ce s-a întâmplat, s-a întâmplat. Nu tu eşti “ticălosul” aici, te asigur. Este doar ce s-a întâmplat. Şi mai este un motiv ce aparţine Sufletului, îţi garantez.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch www.humanitysteam.ro

Băsescu şi Boc într-o barcă în largul mării înfuriate. Un val puternic rastoarnă barca.
Întrebare:
- Cine scapă?
Răspuns corect:
- România!!!


Posted: 22 Jul 2012 10:00 PM PDT
Foto: Photoxpress.com
Foto: Photoxpress.com
Calea spre creşterea mea personală spirituală a început şi continuă urcând zi de zi, moment după moment, astfel încât pot confirma că Marele Univers are pentru noi toţi o infinită iubire, ne este de ajuns să o recunoaştem şi să o acceptăm.
Divinul din noi este gata oricând a face lumină şi a curăţi profundul nostru de orice umbră şi îndoială pentru a construi o imunitate interioră.
Putem să o facem? Cu siguranţă DA. Avem în noi, puterea de a spune: Universul este în mine şi eu sunt întregul Univers.
Toate momentele de bucurie, fericire, durere, suferinţă dau acestei vieţi un sens unic, irepetabil. Deci, haide să trăim aceast har divin acum şi aici şi pentru totdeauna.
Elisabeta Ghelber, Master Gong
Clic aici pentru a afla mai multe despre terapia vibraţională prin gonguri şi boluri tibetane, pentru meditaţie, relaxare şi obţinerea stării generale de bine.
S-ar putea să îţi mai placă
  1. DEEPAK CHOPRA – Vindecarea sufletului de frică şi suferinţă Fiecare om de pe pământ suferă la un moment dat....
  2. Bunastare, succes sau iubire O femeie iese din casă şi vede 3 moşnegi cu...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu