joi, 16 august 2012

O zi buna / 16 august

Posted: 15 Aug 2012 10:55 PM PDT
Foto: BLMOregon | Flickr.com
Foto: BLMOregon | Flickr.com

”Aventura nu-i să te urci pe un yacht supra elegant şi să faci înconjurul lumii, aventură (şi romantism) este să-ţi rodeşti viaţa care ţi-a picat acolo unde te-ai născut din întâmplare şi-n condiţiile date. Asta e tot ce poate fi mai legat de primejdii, de neprevăzut, de mister.”
G.K. Chesterton

”Siguranţa este mai degrabă o superstiţie. Nu există cu adevărat în natură… Viaţa este ori o aventură îndrăzneaţă, ori nimic interesant.”
Helen Keller

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
…că nu există garanții în viață… mai puțin faptul că toate lucrurile se întâmplă pentru cel mai bun motiv al lui Dumnezeu. Dacă vrei să știi dinainte că totul va ”ieși” înainte de a te aventura, nu te avânta în nimic. Totuși, “a te avânta” e cea mai mare emoție a vieții, cea mai mare aventură. Nu-ți refuza asta. Doar asumă-ți-o. Ai încredere că Viața îți va adduce beneficii indiferent ce se întâmplă.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch ~ www.humanitysteam.ro

Vine șeful la birou cu un merțan nou. Când coboară din mașină se-ntâlnește cu un angajat de-al său. Îl salută cu entuziasm și-i spune pe un ton foarte serios:
”Vezi mașina asta? Dacă și tu vei lucra mai bine, vei lucra ore prelungite și îți vei respecta termenele pentru toate proiectele, atunci… la anul îmi voi putea cumpăra un model mai nou.”

Croatia - Romantika

Asculta mai multe audio manele

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu