marți, 11 septembrie 2012

O zi buna / 11 septembrie

Posted: 10 Sep 2012 10:48 PM PDT
Foto: 123rtf.com
Foto: 123rtf.com

“Nu putem găsi fericirea dacă ne izolăm. Avem cu siguranţă nevoie de puţină linişte şi reflecţie netulburată, dar faptul de a deveni fericit ne leagă strâns de lumea înconjurătoare. A găsi fericirea nu presupune să dispreţuim lumea, ci să ne dorim să o facem mai bună.”
“Viaţa fericită rămâne totuşi marcată de idealuri, simboluri ale unui scop mai înalt, mai mare, larg şi profund decât noi înşine. Ea reprezintă o năzuinţă profund umană de a aspira la mai mult, şi de a ne lăsa însufleţiţi de această năzuinţă. Urmărim ceva dincolo de dorinţele noastre egoiste, ceva ce depăşeşte ţelurile personale; şi vrem să atingem acel ceva. Fireşte, din când în când se poate să dăm greş în eforturile noastre, dar vom fi învăţat astfel îndeajuns ca să ştim că nu ne doboară propriile eşecuri. Viaţa noastră este o strădanie neîntreruptă, şi numim această strădanie fericire.”

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
… că  întrebarea “de ce se întâmplă asta?” este cea mai inutilă întrebare din Univers. Cu adevărat cea mai profitabilă întrebare este, “Ce?” cu sensul “Ce pot alege acum?” Aceasta întrebare este cea care dă valoare. Întrebarea “de ce” te blochează şi rareori poate primi un răspuns bun. Aşa că nu încerca “să înţelegi”. Opreşte-te. Concentrează-te pur şi simplu asupra a ceea ce vrei să creezi. Continuă să înaintezi. Nu există nimic în spatele tău care ar putea să te ajute mai bine decât cele mai bune gânduri ale tale legate de ziua de mâine.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch ~
 www.humanitysteam.ro

COLAJ MELODII DUPA 1990 SI PINA IN PREZENT ( MUZICA USOARA ROMANEASCA ) - 60 DE MINUTE !

Asculta mai multe audio dance

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu