duminică, 14 octombrie 2012

O zi buna./ 11 octombrie

Posted: 10 Oct 2012 09:30 PM PDT
Foto: Iñaki Bolumburu | Flickr.com
Foto: Iñaki Bolumburu | Flickr.com

“Recunoştinţa, mulţumirea sunt nişte puteri care dezintoxică organismul, neutralizează otrăvurile, reînnoiesc materialele. Deci, învăţaţi să mulţumiti. Zilnic, de mai multe ori pe zi, repetaţi: “Mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc, mulţumesc…”
Omraam Mikhael Aivanhov

“Dezvoltă-ţi o atitudine de mulţumire şi multumeşte pentru toate lucrurile care ţi se întâmplă, ştiind că fiecare pas înainte este un pas către atingerea unei situaţii mai importante şi mai bune decât situaţia ta curentă.”
Brian Tracy

“Cu cât cauţi mai mult siguranţa, cu atât mai puţină ai. Dar cu cât cauţi mai mult oportunităţile cu atât mai mult vei obtine siguranţa pe care ţi-o doreşti.”
Brian Tracy

Viaţa exterioară este reflectarea vieţii interioare. Există o corespondenţă directă în ce priveşte modul în care gândeşti şi simţi şi modul în care te porţi şi trăieşti. Relaţiile, bunăstarea, sănptatea şi poziţia ta reprezintă oglindirea vieţii interioare.”
Brian Tracy

Pentru sufletel * ♫♪ Colaj melodii de dragoste ... Melodii superbe.

Asculta mai multe audio diverse

Posted: 10 Oct 2012 01:23 AM PDT
Foto: aspheric.lens | Flickr.com
Foto: aspheric.lens | Flickr.com

“Succesul, fericirea, pacea minţii şi împlinirea – cele mai de preţ comori ale umanităţii – sunt la îndemână tuturor acelor dintre noi, fără de excepţie, care fac lucruri să se întâmple – care fac lucruri bune să se întâmple – în lumea din jur.”
Joe Klock

“Lucruri neonişnuite şi minunate se vor întâmpla cu constantă regularitate pe măsură ce îţi vei schimba viaţa şi vei începe să trăieşti în armonie cu legile universului.”
Earl Nightingale

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
…că sunteţi sclavii oricărui lucru pe care nu-l înţelegeţi. Vernon Howard a spus asta şi avea dreptate. Aşa că nu evita să auzi sau chiar să studiezi şi alte puncte de vedere. Cu adevărat, fă asta în mod regulat. Cu cât te opui mai mult la ceva, cu atât vei beneficia mai mult dacă îl vei privi cu atenţie — cu o minte deschisă, nu în mod cinic.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch 
www.humanitysteam.ro

- Cum… ţi-a fost un prieten atât de bun şi nu te duci la înmormântarea lui?
- Dar ce, el o să vină la a mea?!


Colaj JESSE COOK - magnifica chitara

Asculta mai multe audio ambientala

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu