marți, 15 februarie 2011

Azi e o zi minunată! O zi bună să ai! / 14 februarie

Posted: 13 Feb 2011 02:00 PM PST
O
 zi buna 14 februarie
Foto: Scarleth White | Flickr.com

Gândul pozitiv al zilei:

Şi azi iubesc.

Rugăciunea zilei:

Doamne, atunci când port dragostea Ta în sufletul meu şi relaţiile mele cu cei din jur sunt plăcute, armonioase, pline de satisfacţii.

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …

… că tu eşti iubit în această zi pentru minunea pe care o aduci lumii prin darul de a fi TU. Greu de crezut, nu-i aşa, că eşti special în ochii lui Dumnezeu? Şi totuşi eşti – şi nu pentru ceea ce ai făcut, ci pentru ceea ce eşti. Eşti în creaţia proprie a lui Dumnezeu, o expresie a Divinităţii în forma umană. Cel mai rapid mod de a experimenta aceasta este să fii vehicolul prin care ceilalţi îşi văd propria Divinitate. Fiecare persoană păşeşte pe calea sa în cel mai bun mod cu putinţă. Dumnezeu ştie asta şi tocmai de aceea El ne iubeşte pe toţi.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch www.humanitysteam.ro

Citatul zilei:

Rainer Maria Rilke: “Ca un om să iubească pe altul e probabil cea mai grea sarcină care ne-a fost încredinţată, sarcina supremă, examenul final, opera pentru care toate celelalte sunt doar un preludiu…. Iubirea e un imbold pentru fiecare să se deşăvârsească, să devină cineva, să devină o lume el însuşi de dragul cuiva.”

Bancul zilei:

După ce s-a trezit, nevasta îi spune soţului “Tocmai am visat că mi-ai dat un colier cu perle de ziua îndrăgostiţilor. Ce crezi că poate însemna asta?” “Vei şti diseară”, i-a răspuns el. În acea seară, soţul s-a întors acasă cu un mic pacheţel pe care i l-a dat soţiei. Încântată, ea l-a deschis. Înăutru a găsi… cartea “Semnificaţia viselor”

Muzica zilei:

=> ROMANTICAL MEGAMIX VIN SI EU IN INTAMPINAREA ZILEI INDRAGOSTITILOR !!!!! .........ROMANTICAL MEGAMIX - ZULU CRISSFAN MUSIC PROJECT [ 12 February 2011 ]

Asculta mai multe audio ambientala

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu