marți, 15 februarie 2011

Azi e o zi minunată! O zi bună să ai! / 15 februarie

Posted: 14 Feb 2011 02:17 PM PST
O
 zi buna 15 februarie
Foto: Bill Tyne | Flickr.com

Gândul pozitiv al zilei:

Dragostea transformă totul.

Rugăciunea zilei:

Doamne, aunci când dau la o parte toate filtrele scepticismului şi fac loc dragostei mă simt mai aproape de Tine, de ceea ce e pur şi frumos.

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …

…că în fiecare zi – sau mai bine zis, în fiecare moment – ai şansa să fii Drept sau să fii Dragoste. Alegerea ta va defini pe Cine Eşti cu adevărat.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch ~ www.humanitysteam.ro

Citatul zilei:

Neale Donald Walsch: “Bucurie, adevăr, dragoste. Acestea sunt trei surori şi una te duce întotdeauna la cealaltă. Nu contează ordinea în care sunt aşezate.”

Bancul zilei:

La McDonalds pe vremuri de criză: comanzi un hamburger, iar băiatul din partea cealaltă a tejghelei te întreabă: Vă permiteţi şi o porţie de cartofi pai cu el?

Muzica zilei:

=> Melodii superbe… – Garry Hagger Romantic SlowsMelodii superbe... - Garry Hagger Romantic Slows

Asculta mai multe audio bluesPosted: 14 Feb 2011 03:41 AM PST
Despre iubire... si cam atat
Foto: Ben Pollard | Flickr.com
De-a lungul timpului s-au scris atât de multe despre iubire… Cel mai elogiat sentiment, cel mai des exprimat în poeme, cel mai pictat și cu toate astea… nu poate fi cuprins. Cuvintele, aceste instrumente atât de puternice devin neputincioase în fața iubirii, precum umbra unei flori în fața unui munte…
Și totuși m-am hotărât să scriu, pentru că n-am cunoscut până acum ceva mai puternic, mai nobil și mai frumos decât iubirea. Acolo unde ego-ul dezleagă, iubirea leagă, ca o fundă roșie pe un buchet de flori; acolo unde frica se opune, iubirea se abandonează; acolo unde nu mai e loc de aspirație, apare iubirea ca inspirație; acolo unde boala distruge, iubirea vindecă, iar acolo unde lacrimile curg, iubirea apare cu un zâmbet.
Atunci când cuvintele sunt de prisos, iubirea devine poezie, atunci când notele muzicale nu se mai aud, iubirea devine cântec; atunci când mângâierile se joacă, iubirea devine dans. Dar atunci când doar tăcerea dintre doi îndrăgostiți vorbește…atunci poți spune că într-adevăr iubirea sărbătorește. Nu e nevoie de o zi anume în calendar…
Nu vă vorbește un specialist în iubire, ci un suflet care a descoperit că iubirea e una singură, ea nu începe și nu se termină niciodată, ea nu cunoaște verbul a avea, ci doar a fi. Iubirea nu-l vede pe celălalt împărțit în calități și defecte, ci îl vede ca pe un întreg, ea nu face diferența între bine și rău, căci ea e dincolo de dualitate. Ea pur și simplu este sau nu este. Dacă nu este…apare frica și suferința.
Mulțumesc din inimă celui care mi-a arătat că iubirea se conjugă întotdeauna cu inima.
Adela Moldovan – Lectii din viata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu