miercuri, 23 februarie 2011

Azi e o zi minunată! O zi bună să ai! / 23 februarie

Posted: 22 Feb 2011 11:03 PM PST
O
 zi buna 23 februarie
Foto: Rachel | Flickr.com

Gândul pozitiv al zilei:

A găsi soluţii la problemele pe care le întâlnesc presupune să aflu răspunsurile corecte, iar, pentru aceasta, primul pas este să descopăr acele întrebări care mă vor conduce la ele.

Rugăciunea zilei:

Doamne, ajută-ne să ne reamintim că, sub praful depus, încă se mai află visele noastre, că, dincolo de agitaţia fiecărei zile, încă mai putem regăsi frumuseţea vieţii. Depinde de noi să reintrăm în contact cu toate acestea.

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …

…că lucrurile simple şi dulci din viaţa noastră sunt cele reale pana la urmă. Laura Ingalls Wilder a spus aceasta, şi avea dreptate. Aceasta pare o chestiune atât de simplă, o cunoaştere atât de simplistă, totuşi atunci când într-adevăr o integrăm în viaţa noastră de zi cu zi, viaţa noastră se schimbă în moduri nebănuite. Aşa că uită-te în această zi şi în această seară la ce fel de lucruri simple şi dulci, există în viaţa ta, cărora nu le dai nicio atenţie, fără să le vezi şi fără să te bucuri de ele. Uită-te cu atenţie. Există o mare şansă ca acestea să fie direct în faţa ta – adică sa te uiţi prin ele zilnic, fără ca să le şi observi.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch ~ www.humanitysteam.ro

Citatul zilei:

Marilee Adams: “Adevărata schimbare începe cu un alt mod de a gândi, în special cu un fel diferit de a ne pune întrebări.”

Bancul zilei:

Mama, către fiică:
− Ce o să faci când o să ajungi mare ca mine?
− Păi… cură de slăbire…

Muzica zilei:

=> Colaj pentru o seara romantica.. Colaj pentru o seara romantica.. - -

Asculta mai multe audio blues

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu