joi, 24 februarie 2011

Azi e o zi minunată! O zi bună să ai! / 23 Feb 2011

Posted: 23 Feb 2011 11:33 PM PST

Un om pios stătea de vorbă cu Dumnezeu şi i-a spus:
“Doamne aş vrea să ştiu cum e Raiul şi cum e Iadul.”
Dumnezeu l-a condus pe om către două uşi. A deschis una dintre uşi iar omul a privit înăuntru. În mijlocul încăperii se afla o mare masă rotundă. Pe masă se afla un vas mare cu tocană, care mirosea atât bine îi lăsă omului gura apă.                                                                                                                         
Oamenii care stăteau la masă erau slabi şi bolnăvicioşi. Păreau a fi înfometaţi… Ţineau linguri cu mânere foarte lungi  care le erau legate de braţe şi deşi puteau ajunge la vas pentru a le umple cu tocană, din cauza mânerelor mai lungi decât  propriile mâini, nu puteau duce la gură lingurile pline…
Omul pios s-a înfiorat la vederea suferinţei lor. Atunci Dumnezeu a spus: “Acum ai văzut Iadul”
Au mers apoi către cealaltă cameră şi au deschis uşa… Arăta la fel ca şi prima. Se găsea acolo o masă mare şi rotundă cu un vas mare de tocană care îţi lasă gura apă. Oamenii de la masă erau echipaţi cu acelaşi gen de linguri dar aceştia păreau bine  hrăniţi şi durdulii, râdeau şi vorbeau între ei. Omul pios a spus: “nu înţeleg”
“Este foarte simplu” a spus Dumnezeu. “Este nevoie însă de abilitate. Aceşti oameni sănătoşi au învăţat să se hrănească unul pe celălalt, în timp ce ceilalţi se gândeau doar la ei înşişi” 

Posted: 23 Feb 2011 11:09 PM PST
O
 zi buna 24 februarie
Foto: Mikko Luntiala | Flickr.com

Gândul pozitiv al zilei:

Dedic această zi oamenilor minunaţi de lângă mine. Sunt recunoscător pentru că vă am alături.

Rugăciunea zilei:

Doamne, zi de zi ne dăm silinţa să ne ducem la bun sfârşit responsabilităţile, să facem faţă cerinţelor acestei lumi. Dar timpul parcă zboară şi ne dedicăm atât de puţin oamenilor de lângă noi. Totul poate fi atât de diferit dacă ne propunem ca, cu ajutorul Tău, să preţuim mai mult fiecare om cu care ne e dat să ne întâlnim.

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …

…că pentru a găsi frumuseţe în oricine trebuie să vezi frumuseţe în oricine, apoi spune-le că vezi aceasta, căci făcând asta vei plasa frumuseţea în realitatea lor. Nu scăpa nici o şansă – nici măcar o singură şansă -  să spui cuiva cât de minunat este, sau cât de special este, cât de important este el/ea pentru tine, ce persoană incredibilă este, cât de minunată persoană este atât în interior cât şi la exterior. Nu scăpa nici o ocazie de a face un asemenea comentariu, care să se simtă că e veridic şi care să fie spus din credinţa că aşa şi este. Fă-ţi o misiune din asta pentru ziua de azi, şi spune-i cuiva cât de extraordinar este. Spune-o. Spune-o. SPUNE-O. Inima lor aşteaptă să ştie că cineva poate crede la fel precum ei înşişi, în gândurile lor cele mai intime.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch www.humanitysteam.ro

Citatul zilei:

Henry Drummond: “Vei realiza când vei privi înapoi asupa vieţii tale că momentele în care ai trăit cu adevărat sunt acelea în care ai făcut lucruri în spiritul dragostei.”

Bancul zilei:

Matematică la cumpărături
Un bărbat va plăti 2 lei pe un lucru de 1 leu de care are nevoie.
O femeie va plăti 1 leu pentru un lucru de 2 lei de care nu are nevoie.

Muzica zilei:

=> Melodii dragosteMelodii dragoste - ❤♪♫ reglati sunetul cum doriti (de preferinta incet ) si ascultati daca vreti...

Asculta mai multe audio blues

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu