luni, 28 februarie 2011

Azi e o zi minunată! O zi bună să ai! / 28 februarie

Posted: 27 Feb 2011 02:10 PM PST
O
 zi buna 28 februarie
Foto: Graham | Flickr.com

Gândul pozitiv al zilei:

Azi îi zâmbesc vieţii.

Rugăciunea zilei:

Doamne, fie ca greutăţile care mă mai apasă uneori să nu îmi alunge speranţa şi bucuria de a trăi.

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …

…că nu trebuie să îţi faci probleme din cauza banilor. În loc de asta mai bine ţi-ai face griji despre bucurie. De câtă bucurie ai parte în acest moment? Câtă bucurie aduci acestui moment? Bucuria de care ai parte este bucuria pe care o aduci tu. Dacă aştepţi ca bucuria să îţi fie adusă, atunci nu prea înţelegi nimica din ce faci tu aici. Şi dacă crezi că bucuria are de-a face cu banii, chiar că nu înţelegi ce faci aici. Există, chiar acum, chiar în acest moment, o persoană care aşteaptă să o “ridici”. Fă asta … şi vei fi bogat. Într-adevăr. Vreau să zic că e chiar aşa. Nu doar inventez.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch www.humanitysteam.ro

Citatul zilei:

Alphonse Goettmann: “Orice bucurie îşi are rădăcina în bucuria creativă a lui Dumnezeu. El exprimă în fiecare fiinţă vitalitatea sa proprie şi vibrarea voioasă pentru a face din acestea o notă unică în polifonia universului. Această bucurie fundamentală a fost înscrisă în genele celulelor noastre. Este ”da”-ul în faţa vieţii, cea mai înaltă victorie a omului asupra tuturor încercărilor care îl apasă, cel mai puternic mijloc de transformare. Autenticitatea unei vieţi spirituale se măsoară după gradul de bucurie care o locuieşte. Ea este deci culmea misticiii şi a oricărei împliniri. Nu există decât o singură datorie: să fii fericit, şi o singură trădare: să nu fii.”

Bancul zilei:

Sir şi John erau naufragiaţi pe o insulă. După multe luni John vine la Sir ţipând:
- Sir, Sir, se vede un vapor la orizont!!!
- Linişteşte-te John, ce n-ai mai văzut vapoare?

Muzica zilei:

=> DANS, DANS -TUTTI FRUTTIDANS , DANS -TUTTI FRUTTI NO. - 35 - - " DE UNDE AUD EU LINISTEA ASTA..." HAI , SUS , LA DAAANS !!!

Asculta mai multe audio house

Bucuria schimbării
Posted: 27 Feb 2011 08:35 AM PST




Dragă suflete,
Poate ai simţit şi tu în ultimul timp o stare de nelinişte plutind în aer. De fapt, nu timpul s-a accelerat, ci evoluţia noastră. Trăirile s-au intensificat şi nimic nu va mai fi la fel, pentru că totul se schimbă.
Vreau să-ţi transmit bucuria schimbării. Fie că ne convine sau nu, schimbarea e o lege universală, ea face parte din viaţa de pe acest pământ, pentru că nimic nu rămâne la fel o veşnicie. Natura se schimbă, vremea se schimbă, animalele şi plantele se schimbă în funcţie de anotimp.
Indiferent de schimbările globale care se anunţă, nu ai niciun motiv să-ţi fie teamă, pentru că acestea fac parte din însăşi natura fiinţei tale. Tot ce se află înăuntrul tău se reflectă în afara ta. Pentru a evita suferinţe inutile, nu te opune schimbării, las-o să treacă prin tine.
CLIC AICI pentru a citi scrisoarea adresată sufletului tău

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu