miercuri, 9 februarie 2011

Azi e o zi minunată! O zi bună să ai! / 9 februarie

Posted: 08 Feb 2011 02:00 PM PST
O
 zi buna 9 februarie
Foto: Wonderlane | Flickr.com

Gândul pozitiv al zilei:

Accept cu recunoştinţă activităţile şi experienţele acestei zile.

Rugăciunea zilei:

Bună dimineaţa Doamne! Îţi mulţumesc pentru lumina acestei zile.

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …

… că poţi fi fericit chiar acum, nu mâine, nu peste 10 minute, ci chiar acum.  Poţi fi fericit Acum. Byron Katie  a spus asta şi are dreptate. Fericirea îţi permite să fii în pace cu ceea ce este, în loc de ceea ce ţi-ai dori, şi să deplângi Ceea ce nu este. Evident, Ceea ce este se presupune că este, Este – altfel n-ar mai fi. Restul nu este decât Eul tău certându-se cu viaţa. Undeva de-a lungul drumului vei învăţa pur şi simplu să ai încredere în Viaţă. Şi de ce n-ai începe azi?
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch www.humanitysteam.ro

Citatul zilei:

“Secretul succesului este de a fi în armonie cu existenţa, de a fi întotdeauna calm, pentru a lăsa fiecare val de viaţă sa ne spele cate un pic pana ajungem la ţărm.”

Bancul zilei:

- John, du-te afară şi udă florile.
- Sir, dar afară plouă.
- Nu-i nimic, ia-ţi umbrela.

Muzica zilei:

=> 2011 Colaj Muzica Non Stop2011 Colaj Muzica Non Stop - Electro mix - Dati boxele la max si hai sa ne distram !!!! (melodiile folosite in colaj sunt scrise in comentariu)

Asculta mai multe audio acustica
Posted: 08 Feb 2011 12:00 PM PST
Încrederea în Dumnezeu | O noua povestire cu talc pe Ozibuna.net
Foto: Erik Söderström | Flickr.com
Un om călătorea pe un drum de ţară, împreună cu soţia sa. Obosiţi de atâta mers şi văzând că îi prinde noaptea pe drum, cei doi călători au vrut să tragă la un han. Dar hangiul, om rău, a refuzat să-i primească, spunându-le că nu mai are camere libere. Nevasta omului s-a arătat nemulţumită.
- Ei, lasă, femeie – a încercat să o liniştească omul – lasă, că ştie Dumnezeu ce e mai bine!
- Măi, omule – zise atunci femeia sa – da’ ce poate fi bine când – uite! – nu avem unde sta peste noapte?!
În sfârşit, au plecat mai departe şi, spre bucuria lor, au întâlnit un ţăran, om sărac, dar bun la suflet. Văzând că i-a prins noaptea pe drum, ţăranul i-a primit cu drag în căsuţa lui.
Dar a doua zi dimineaţa, când au vrut să plece mai departe, ţăranul le-a dat o veste uluitoare celor doi călători: peste noapte, hanul fusese atacat de hoţi, care îi jefuiseră pe toţi călătorii.
- Vezi, i-a mai spus omul femeii – trebuie să avem încredere în felul în care Dumnezeu le rânduieşte pe toate. Ţii minte ce ţi-am spus aseară? “Lasă, ştie Dumnezeu ce e mai bine.”
“Fără nici o îndoială că Dumnezeu rânduieşte faptele noastre mai bine decât am putea-o face noi înşine. ” (Sfântul Vasile cel Mare )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu