marți, 1 martie 2011

Azi e o zi minunată! O zi bună să ai! / 1 martie

Posted: 28 Feb 2011 02:21 PM PST
O zi buna 1 martie
Foto: Forest Wander | Flickr.com

Gândul pozitiv al zilei:

Îmi folosesc creativitatea pentru a-mi imagina un viitor vesel, plin de posibilităţi, o viaţă armonioasă, împlinită, şi, făcând aceasta, plantez în mintea şi sufletul meu seminţe ce, îngrijite, vor aduce roadele mult visate.

Rugăciunea zilei:

Doamne, azi voi învăţa de la vestitorii primăverii ce înseamnă să ai curaj şi speranţă, şi, asemeni lor, voi persevera în a da curs vieţii din mine, chiar dacă aceasta presupune să sparg gheaţa şi să fac faţă frigului. Am încredere că la timpul potrivit razele soarelui vor străluci şi pentru mine, şi tot ce mi-a adus suferinţă se va topi precum se topeşte zăpada iernii.

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …

…că a sosit momentul să ii dai minţii tale un moment de respiro, să se poată retrage din toate iluziile de zi cu zi. De câtă vreme nu ai mai acordat atenţie, cu adevărat atenţie, sufletului tău? Există multe feluri de a-ţi hrăni sufletul, dar de multe ori trebuie să te opreşti, pur şi simplu să te opreşti să-ţi mai trăieşti viaţa la fel … chiar şi dacă numai pentru o singură oră, sau o zi sau o săptămână… dar dă-ţi timp să îi faci un cadou sufletului tău. Sau, şi mai bine zis, să îi permiţi sufletului să-ţi facă un cadou ţie. Există o carte după care te-ai da în vânt ca să o citeşti? Un seminar de dezvoltare personală la care ai vrea să participi? O conferinţă pe care să o poţi include în viaţa ta atât de încărcată? Fă-o! Fă-o acuma. Crezi că nu îţi poţi permite să aloci atâta timp sau bani? Ascultă ce-ţi zic eu: nu îţi poţi permite să nu îţi permiţi!
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch www.humanitysteam.ro

Citatul zilei:

Hannah Whitall Smith: “Acolo unde sufletul este plin de pace şi bucurie, împrejurările exterioare au prea puţină importanţă.”

Bancul zilei:

- Bunico, Dumnezeu când te ajută mai mult, când te rogi pentru tine sau pentru altcineva? întreabă nepoata.
- Bineînţeles că atunci când te rogi pentru altcineva!…
Auzind asta, nepoata îngenunchează lângă icoană şi începe să se roage:
- Doamne, trimite un ginere frumos, harnic şi bogat pentru mama şi pentru tata!

Muzica zilei:

=> Relaxare cu … – FRANK POURCELRelaxare cu ... - FRANK POURCEL

Asculta mai multe audio instrumentala

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu