joi, 18 august 2011

Azi e o zi minunată! O zi bună să ai! / 17 august

Posted: 16 Aug 2011 03:00 PM PDT
Foto: Alpha du centaure | Flickr.com
Foto: Alpha du centaure | Flickr.com
“Limitele limbajului… înseamnă limitele lumii mele.”
Ludwig Wittgenstein

“Îmi visez picturile şi îmi pictez visul.”
V. Van Gogh

“Ce este oportunitatea şi când bate aceasta? Ea nu bate. Poţi aştepta o viaţă întreagă, ascultând, sperând, şi tot nu o vei auzi bătând. Deloc. Tu eşti oportunitatea, şi tu trebuie să baţi la uşa ce duce către destinul tău. Tu te pregăteşti pe tine insuţi să recunoşti oportunitatea, să o urmezi, să te foloseşti de ea pe măsură ce îţi dezvolţi puterea personalităţii tale şi îţi construieşti o imagine de sine cu care eşti capabil să trăişti – cu respectul de sine viu şi în continuă dezvoltare.”
Maxwell Maltz

Un evreu din Rusia primeşte permisiunea de a emigra în Israel … La graniţă, ruşii îi controlează bagajul şi găsesc împăturit între haine un bust al lui Lenin şi-l întreabă: Ce e asta?
Evreul: – Ar trebui să întrebaţi CINE e ăsta, nu CE e asta… Ăsta e Lenin, cel care a pus bazele socialismului şi a adus bunăstarea poporului rus şi l-am luat ca amintire a zilelor de prosperitate…
OK, îl lasă ruşii să treacă.
Pe aeroport în Tel Aviv, grănicerii găsesc bustul lui Lenin şi întreabă: Ce e asta?
Evreul: Ar trebui să întrebaţi CINE e ăsta, nu CE e asta.
Ăsta e Lenin, nenorocitul din cauza căruia am părăsit eu Rusia şi l-am luat cu mine ca să am pe cine să blestem în fiecare zi.
Îl lasă şi ăştia să treacă…
Tipul se duce acasă, pune bustul pe raftul unei biblioteci şi la o petrecere organizată de familie cu ocazia sosirii sale, un nepot vede bustul şi întreabă: CINE e ăsta?
La care evreul îi răspunde:
- Ar trebui să întrebi CE e asta, nu CINE e ăsta. Răspunsul e: 10 kg de aur!

Slow Dance Mega mix - (melodiile sunt scrise in descriere)

Asculta mai multe audio dance


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu