vineri, 19 august 2011

Azi e o zi minunată! O zi bună să ai! / 18 august

Posted: 17 Aug 2011 03:00 PM PDT
Foto: Renate Dodell | Flickr.com
Foto: Renate Dodell | Flickr.com
“În viaţă, fiecare om îşi are chemarea sa specifică sau misiunea sa, şi numai a sa, de a duce la bun sfârşit un anumit lucru ce trebuie înfăptuit. Întrebarea esenţială este: îţi vei îndeplini destinul tău pe pământ sau te vei culca în mormânt cu muzica vibrând încă în tine, din cauză că te-ai dovedit incapabil să dirijezi simfonia propriului tău succes, adică, incapabil să crezi că poţi fi ceea ce vrei, realiza ceea ce vrei şi avea ceea ce vrei?”
Colin Turner

“Viaţa ta este importantă. Onoreaz-o. Luptă ca să scoţi la iveală cele mai înalte posibilităţi ale tale.”
N. Branden

“Adevărata savoare a vieţii se găseşte înlăuntrul vostru.”
Osho

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
… că lucrurile funcţionează în societate pentru că biologia le împinge spre funcţionare. Ordinea până la urmă se restabileşte prin echilibru fizic. Camille Paglia a spus asta şi acest lucru este demn de reţinut în aceste timpuri de mari schimbări şi haos aparent. “Conversaţii cu Dumnezeu” spune că: Viaţa se rezolvă pe sine în procesul Vieţii însăşi. Tot ce trebuie să faci este să ai încredere că aşa stau lucrurile şi permite să fie aşa.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch www.humanitysteam.ro

Dance Mix 2011 (Progresiv house vocal oriental) - Dati boxele la max si hai sa ne distram !!!! (melodiile sunt scrise in descriere si in comentariu)

Asculta mai multe audio dance

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu