miercuri, 24 august 2011

Azi e o zi minunată! O zi bună să ai! / 24 august

Posted: 23 Aug 2011 10:52 PM PDT
Foto: Photoxpress.com
Foto: Photoxpress.com
Aproape zilnic ascult câte o poveste despre oameni obișnuiți ale căror trăiri devin emoționante din cauza zbuciumului prin care trec sau au trecut. Venim pe lume gata să ne construim povestea vieții și aflăm pe parcurs că deja avem o poveste în spate pe care am adus-o cu noi. Poate fi povestea mamei, a strămoșilor sau a unei vieți anterioare, însă nu-i putem nega prezența.
Trăim cu speranța că mâine va fi mai bine, speranță ilogică și deșartă, atât timp cât nu facem nimic pentru a fi mai bine. Există oameni care nu-și scriu povestea cu condeiul trăirilor, ci privesc prosternați cum altcineva le-o scrie, ba chiar le-o dictează și nu se arată deloc deranjați de faptul că viața lor e pusă pe pilon automat. Însă există oameni care nu se mulțumesc să fie spectatori inconștienți, ci vor cu orice preț să obțină rolul de protagonist, de personaj principal în propria lor viață.
Îi admir pe aceși oameni, le admir voința, acel suflu interior care nu-i lasă să rămână pe vecie în groapa în care au căzut cândva. O energie de natură divină îi animă, îi impulsionează, se zbat, se luptă, se detașează și în cele din urmă reușesc, căci adevărata victorie în viață constă în a cuceri o lume, dar nu lumea din afară, ci lumea ta interioară.
Într-adevăr viața nu e ușoară, dar nici nu trebuie să fie așa. Încerci, cazi, te ridici, poate iar încerci și iar cazi. Însă vine o vreme când nu mai încerci, ci pur și simplu faci ceea ce vine din tine, când nu te mai strădui să devii, ci pur și simplu ești. Și vine o vreme când nu mai cazi pentru că te ridici atât de repede încât nu o mai poți numi căzătură.
Cu fiecare pas pe care îl faci spre depășirea propriilor tale limite ai mai adăugat un capitol la povestea vieții tale, ai mai pus o cărămidă la construirea fundației ființei tale. Cu fiecare act de voință aparent minor, cu fiecare încercare însoțită de plâns sau de umor ai mai obținut o mică victorie. Și dacă cu fiecare căzătură sau cu fiecare lovitură îți mai depășești o frică, de fiecare dată când te ridici afli ceva nou despre tine descoperind puterea care zace înăuntrul tău.
Cel care îți spune asta e un om simplu căruia i s-au tăiat deseori aripile, dar care n-a încetat să creadă nicio clipă că aripile sunt înăuntrul său și nu în afara sa. Dacă o simplă omidă știe asta, a sosit timpul să conștientizezi și tu acest lucru.
Fie ca aceasta muzică sa exprime mai bine mesajul meu. Mult succes!
Adela Moldovan @ Lectii din viata
Posted: 23 Aug 2011 10:51 PM PDT
Foto: Mike Behnken | Flickr.com
Foto: Mike Behnken | Flickr.com
“Toate lucrurile pe care le vezi se vor schimba şi din substanţa lor vor fi făcute alte lucruri şi din nou altele şi lumea va fi nouă mereu.”
Marcus Aurelius

“Viaţa nu este ceea ce presupunem că este; ci este ceea ce este. Modul în care îi facem faţă, face toată diferenţa.”
Virginia Satir

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
… că toate schimbările care se întâmplă chiar acum pe planetă conduc către o viaţă mai bună pentru noi toţi. Mişcarea în acest plan se va face înapoi către lucrurile de bază, înapoi la ceea ce contează, înapoi la valorile adevărate în familie, relaţii, afaceri şi comerţ, în politică şi în lume. Aşadar, nu te teme. Acesta este Timpul care a fost prezis. Şi apoi numai bine va urma. Nu va trebui să te gândeşti nici măcar o secundă ca să ştii exact de ce ai primit acest mesaj astăzi.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch ~ www.humanitysteam.ro

Saxophone (saxofon) ♪♫ ♪♫ ♪♫ - VA Night Stories - Romantic Collection Saxophone (melodiile in descriere )

Asculta mai multe audio instrumentala

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu