miercuri, 14 septembrie 2011

Azi e o zi minunată! O zi bună să ai! / 14 septembrie

Posted: 13 Sep 2011 10:10 PM PDT
Foto: derek visser | Flickr.com
Foto: derek visser | Flickr.com
“Indiferent de ceea ce tu percepi, fii conştient că există o realitate mult mai vastă, care în această clipă îţi scapă. Indiferent de persoana cu care vorbeşti, imaginează-ţi că există o fiinţă invizibilă pentru cel care nu este receptiv la realitatea subtilă, care îţi vorbeşte prin intermediul acelei fiinţe. Indiferent de acţiunea pe care o realizezi, urmăreşte să percepi o altă prezenţă alături de tine care te priveşte, te ghidează şi-ţi dăruieşte putere. În momentul în care priveşti în ochii oamenilor, fii conştient că primeşti prin intermediul privirii lor un mesaj de la Dumnezeu.”
PARAMAHAMSA YOGANANDA

“Fiinţa umană face parte integrantă dintr-un ansamblu mai mare, pe care noi îl numim Univers. Ea este limitată de timp şi spaţiu. Omul se experimentează pe sine, gândurile şi sentimentele sale, ca fiind separate de restul Universului, dar aceasta nu este decât o iluzie optică a conştiinţei sale. Această iluzie este un fel de închisoare în care trăim cu toţii şi care ne limitează la dorinţele noastre personale şi la afecţiunea pentru cele câteva persoane din jurul nostru. Misiunea noastră este de a ne elibera din această închisoare prin lărgirea cercului compasiunii astfel încât aceasta să îmbrăţişeze toate creaturile vii şi întreaga natură, în toată splendoarea ei. Chiar dacă nimeni nu poate realiza în totalitate acest lucru, însăşi încercarea de a-l transpune în practică ne conduce la eliberare şi reprezintă un fundament pentru siguranţa noastră interioară.”
Albert Einstein

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
… că acum că ai fost ales, este timpul să intri în exerciţiul funcţiunii. Eşti pregătit? Eşti pregătit să conduci? Un lider nu este acela care zice, “Urmaţi-mă.” Un lider este acela care zice “Mă duc eu primul.” Ai primit un vot de încredere din partea Raiului. Eşti gata să conduci, aici pe pământ? Spui de multă vreme că doreşti să ajuţi. Te-ai ales singur. Aşadar, celebrează acest moment măreţ şi acum, preia conducerea şi intră-ţi în atribuţii. Prin treaba ta bună pe care o faci, lumea va fi ajutată.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch www.humanitysteam.ro

Colaj cu cele mai frumoase melodii Blues !!! - By-bazaalex12

Asculta mai multe audio blues

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu