sâmbătă, 10 septembrie 2011

Azi e o zi minunată! O zi bună să ai! / 5 septembrie

Posted: 04 Sep 2011 10:53 PM PDT
Foto: Jônatas Cunha | Flickr.com
Foto: Jônatas Cunha | Flickr.com
“Schimbarea nu este niciodată uşoară. Obiceiurile vechi, comportamentele vechi sunt ca nişte haine mai vechi – confortabile, previzibile, oferind siguranţă. Deprinderea unor aptitudini noi necesită conştiinţă, dedicare şi mult exerciţiu din partea ta. De asemenea, orice schimbare presupune un element de risc – nu există garanţia succesului.”
Steven J. Stein

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
… că provocarile sunt motivul pentru care ai venit aici. Şi niciodată nu ţi se da vreo provocare pe care să nu o poţi depăşi. Scopul vieţii este să îţi dea o şansă de a fi versiunea cea mai înaltă pe care ai avut-o vreodată despre Cine Eşti. Când provocările vin peste tine, să-ţi fie foarte clar: Pentru asta ai venit. Acum profită de ocazie şi fii conştient că ai toate resursele necesare pentru a crea rezultatul corect şi perfect.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch ~ www.humanitysteam.ro

Mulţumesc, d-le doctor, că m-aţi vindecat de grandomanie. Acum sunt un om de o excepţională, neîntrecută, fantastică, ba chiar aş putea spune fenomenală modestie.

BY MIX , SELECTII DISCO DE ULTIMA ACTUALITATE~GEUTZ05~31 08 2011 - DEDICAT TUTUROR PRIETENILOR SI ABONATILOR MEI TRILU DAR NU IN ULTIMUL RAND NEPOTELULUI MEU ,,Nepotul lui Geutz05"CARE MAINE ISI SARBATORESTE ZIUA DE NASTERE !!!!

Asculta mai multe audio manele

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu