sâmbătă, 10 septembrie 2011

Azi e o zi minunată! O zi bună să ai! / 6 septembrie

Posted: 05 Sep 2011 03:00 PM PDT
Foto: Photoxpres.com
Foto: Photoxpres.com
Ai suferit destul, a sosit timpul să te ridici și să pornești la drum. Șterge-ți lacrimile, scutură-te de praful trecutului și începe să-ți faci bagajele. Dacă ai rețineri amintește-ți că momentul prezent e tot ce contează pentru că de acest moment depinde viitorul tău.
Limpezește-ți mintea de la atâtea gânduri de durere, spală-ți ochii ca să te asiguri că vei vedea mai bine și mai clar de acum înainte. Pune în bagajul tău lecțiile învățate din experiențele trecutului, încredere în tine, dorința de a cunoaște și de a te cunoaște. De asemenea nu uita să adaugi puțină credință și să pornești la drum convins că totul se întâmplă așa cum e mai bine pentru tine.
După ce ai împachetat, poți să-i lași un bilet suferinței tale din trecut, mulțumește-i pentru lecția pe care tocmai ți-a dat-o și lasă detașarea să-și facă datoria, o lași pe mâini bune . De asemenea, înainte să pășești pe pragul casei ar fi bine să arunci o privire în oglindă pentru a-ți aminti de această imagine peste câțiva ani. Dacă te-ai uitat în oglindă și ai văzut o față obosită, brăzdată de lacrimi, cu cearcăne și ochii înroșiți, ce aștepți? zâmbește! Nu, nu începe iar să-ți plângi de milă.
Ai ieșit afară în stradă, simți cum frica devine una cu frigul dimineții și îți pătrunde în oase… „Oare ce va fi? Încotro mă îndrept? Ce m-a apucat? Poate era mai bine dacă rămâneam unde eram, poate m-ar fi ajutat cineva, poate aș fi putut să îndrept…” Bla bla, te vor năpădi gândurile contradictorii și dacă le vei permite îți vor întoarce sufletul pe toate părțile. Stai puțin…tu controlezi gândurile sau ele pe tine? Chiar crezi tot ceea ce îți spun gândurile? Lasă-le să bolborosească dacă asta vor, tu ești aici și acum, pe un nou drum.
Ești afară, pe stradă, simte aerul. Inspiră, expiră…simte respirația cum pătrunde prin toată ființa ta ca un vânt care vestește primăvara. O simplă respirație făcută de câteva ori într-un mod profund limpezește apa tulbure din minte și te înnoiește. Simte-ți corpul, un miracol cu care ai fost înzestrat.
Privește în jurul tău, privește oamenii care trec pe lângă tine. Simți că trăiești? Nu e o minune? Nu uita să-ți ridici privirea spre cer ori de câte ori ai tendința să-ți apleci capul.
Nu contează atât de mult ce va fi, important este ceea vei deveni în urma acestei noi experiențe și ceea ce vei învăța din ea. Curaj! Viața te așteaptă cu nerăbdare să o descoperi. O mulțime de oameni minunați așteaptă să-i cunoști. Dragostea te așteaptă s-o trăiești. A sosit timpul să trăiești cu adevărat!
Ai ajuns în Gara Noului Început. În orice tren te vei urca te va duce pe un drum necunoscut, dar tu îi stabilești destinația. Bucură-te de călătorie, tot ceea ce a fost sau ai fost a rămâne în urmă, ești liber! Închide ochii.
….Ai ajuns? Bine ai venit în Viața ta!
Sissel Kyrkjebø – One Day
Adela Moldovan @ Lectii din viata

Posted: 05 Sep 2011 03:00 PM PDT
Foto: William Cho | Flickr.com
Foto: William Cho | Flickr.com
“Încetineşte … şi bucură-te de viaţă. Mergând prea repede, nu numai că nu mai poţi urmări peisajul vieţii, dar la un moment dat nu mai ştii unde mergi şi de ce.”
Eddie Cantor

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
… că acasă este de fapt acolo unde îţi este inima. Şi dacă inima îţi este centrată în Dumnezeu, eşti acasă, în siguranţă, oriunde. În aceste vremuri de schimbări constante, mulţi oameni se mută de multe ori, încercând mereu să îşi transforme noul loc în “acasă”. Totuşi “acasă” este o calitate ce o aduci unui loc şi nu o calitate pe care un loc ţi-o aduce ţie. Dă-ţi voie să te simţi acasă oricunde ai fi şi oamenii te vor întâmpina cu căldură întotdeauna. Şi nu este locul unde eşti mereu întâmpinat cu căldură… “acasă”? Aşa că simte-te bine acolo unde eşti chiar acum. Aceasta este măestria.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch ~ www.humanitysteam.ro

Backstreet Boys Megamix - Melodii nemuritoare !!!!

Asculta mai multe audio manele

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu