marți, 22 noiembrie 2011

Azi e o zi minunată! O zi bună să ai! / 21 noiembrie

Posted: 21 Nov 2011 12:53 AM PST
Foto: Daniel Parks | Flickr.com
Foto: Daniel Parks | Flickr.com
“Dacă planifici în mod deliberat să fii mai puţin decât eşti în stare să fii, atunci trebuie să te avertizez că vei fi nefericit pentru tot restul vieţii tale.“
Abraham Maslow

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
… că ceea ce aduci în această zi, ar putea să pună bazele unui an cu totul diferit. Interesant cum funcţioneaza asta. Câteodată cea mai mică alegere, una pe care o vei face în următoarele 24 de ore, poate să pună în mişcare imense energii care să îţi aducă mult bine şi bucurii enorme. Observă deci ziua şi cum o să treci prin ea. S-ar putea că nu vei şti când vei face acea alegere care va pune energiile în mişcare. Dar o vei face. De fapt o faci ori de câte ori gândeşti, spui şi faci ceva.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch www.humanitysteam.ro

În noaptea aia s-a luat curentul… și pentru că au fost multe cazuri de urgență, la chemarea făcută la 911 a venit un singur paramedic. Casa era în totală beznă când paramedicul i-a cerut fetiței de 3 ani Kathleen, să țină în mâna lanterna deasupra mamei ei, ca să aibă suficientă lumină să poată să o ajute pe mama ei să dea naștere micului ei frățior. Cu multă sârguință, Kathleen a făcut tot ce i s-a cerut. Și în scurt timp s-a născut frățiorul ei Connor. Paramedicul l-a ridicat de piciorușe și i-a dat o palmă micuțului să-l facă să plângă și să-și curețe astfel plămânii. Și imediat Connor a început să țipe. Apoi paramedicul i-a mulțumit fetiței pentru ajutorul ei și a întrebat-o din curiozitate și cu o oarecare grijă pentru psihicul fetiței… ce crede ea despre ceea ce s-a întâmplat? Kathleen a răspuns prompt și cu atitudine:
- N-ar fi trebuit să se bage acolo de la bun început! … Merita să mai capete încă una!!!

== Colaj - Richard Marx ==

Asculta mai multe audio blues

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu