marți, 14 februarie 2012

Azi e o zi minunată! O zi bună să ai! / 14 februarie

Posted: 13 Feb 2012 10:51 PM PST
Foto: Diego Torres Silvestre | Flickr.com
Foto: Diego Torres Silvestre | Flickr.com
“În momentul în care vei avea în inima ta acest lucru extraordinar numit dragoste şi vei simţi adâncimea, încântarea şi extazul ei, vei descoperi că lumea s-a transformat pentru tine.”
J. Krishnamurti

“Vai de cel a cărui inima nu a învăţat din tinereţe să spere, să iubească şi să aibă încredere în viaţă.”
Joseph Conrad

Nunta în era tehnologiei
Ofiţerul de stare civilă: „Acceptaţi ca statutul vostru pe Facebook să se schimbe din celibatar/celibatară în căsătorit/căsătorită?”
Mireasa: „Da.”
Mireele: „Da.”
Ofiţerul de stare civilă: „Să se apropie martorii şi să dea click pe like.”

Posted: 13 Feb 2012 10:50 PM PST
Foto: Dreamstime.com
Foto: Dreamstime.com
Azi te invit să-ţi redescoperi inima, să deschizi lacătul cel ruginit cu care ai închis cândva poarta inimii tale şi să vezi ce se ascunde dincolo.

Vrem să-l cunoaştem pe cel iubit, vrem să-i cunoaştem pe cei de lângă noi dar nu ne cunoaştem cu adevărat pe noi înşine. Nu ştim ce mesaj ne aduc emoţiile noastre, reacţiile dinăuntrul corpului care se văd la exterior. Ţi-ai pus vreodată întrebarea ce se întâmplă în interiorul tău atunci când iubeşti?

Te întreb asta pentru că iubirea e un balsam pentru suflet, iar ceea ce se întâmplă cu noi atunci când suferim e şi mai greu de cunoscut. Și totuşi, spaţiul inimii rămâne încă un mister, un spaţiu care nu poate fi explorat decât cu lumina iubirii.

Deşi fiecare om e înzestrat cu liber arbitru, în faţa iubirii acesta pare anihilat. Iubirea e focul cre arde tot ceea ce credeai că ştii despre tine şi transformă totul în cenuşă, e apa care te invită să înoţi şi să te pierzi în adâncurile ei, e vântul care îţi dă aripi şi care te poartă ca pe o frunză rătăcită de toamnă. Și mai ales, iubirea e pământul care hrăneşte tot ceea ce tu semeni.

Iubirea e soluţia universală, e cheia care deschide orice lacăt, e firul care ne leagă pe toţi. Nici răutatea, nici ignoranţa, nici cel mai mare rău din lumea asta nu poate să reziste în faţa iubirii. Iubeşte tot ce te înconjoară, cu bine şi cu rău, iubeşte orice fiinţă vie şi mai ales iubeşte-te pe tine. Cunoaşte-te pe tine însuţi prin iubire, descoperă-ţi corpul prin iubire, calmează-ţi mintea prin iubire, simte ceea ce eşti… iubire!
Adela Moldovan @ Lectii din viata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu