vineri, 17 februarie 2012

Azi e o zi minunată! O zi bună să ai! / 15 februarie

Posted: 14 Feb 2012 10:44 PM PST
Foto: satoshi sawada | Flickr.com
Foto: satoshi sawada | Flickr.com
“Dumnezeu nu se uită la fapte, ci la dragostea cu care au fost făcute. Nu e nimic mult, când oamenii iubesc puţin, aşa cum nu este puţin, când oamenii iubesc mult.”
Sfântul Vasile cel Mare

“Nu trebuie adăugat nimic pentru a fi fericiţi, este de ajuns să ne lepădăm de ceva. Viaţa este uşoară, viaţa este încântătoare. Ea nu este grea decât pentru iluziile voastre, pentru lăcomia voastră şi poftele voastre nesăţioase.”
Anthony de Mello

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
… că lupta încetează atunci când recunoştiinţa începe. Căutarea se termină atunci când găsirea începe. Şi găsirea nu este deloc o găsire, ci este o creare. Nu poţi să găseşti ceva pentru pentru care te zbaţi, dar poţi să îl/o creezi. Mulţumesc, Doamne, pentru că mă ajuţi să înţeleg că tot ceea ce caut, vine către mine acum. Mulţumesc, Doamne, pentru că îmi permiţi să simt, chiar acum, pacea care vine cu recunoştiinţă pentru ceea ce este, înlocuind tânjeala dupa ceea ce nu este. Mulţumesc pentru că mă faci să înţeleg că din fiinţare vine tot ceea ce nu este, dar cu siguranţă va fi. Deci, lasă-mă sa stau în Fiinţă.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch www.humanitysteam.ro

Ever Love - Colectie hituri

Asculta mai multe audio manele

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu