vineri, 31 august 2012

O zi buna / 29 august

Posted: 28 Aug 2012 10:44 PM PDT
Foto: Hiroyuki Takeda | Flickr.com
Foto: Hiroyuki Takeda | Flickr.com

“Aminteşte-ţi că viaţa este un proces continuu de creaţie. În fiecare clipă tu îţi creezi realitatea. Dacă alegi ceva, alege-l cu toată puterea, din toată inima. Fii concentrat pe un singur gând. Axează-te pe ceea ce hotărăşti. Mergi înainte! Fii hotărât! Păstrează o singură părere şi un singur scop, atunci când e vorba de ceva – şi nu îţi îndepărta gândul de la aceasta până când nu l-ai făcut să devină realitate.
Când încontinuu te răzgândeşti, tu faci ca lucrurile să fie foarte dificile pentru tine. Când “te hotărăşti” într-o privinţă, pui Universul în mişcare. Forţe care sunt dincolo de capacitatea ta de înţelegere – mult mai subtile şi mai complexe decât ţi-ai putea imagina – sunt angajate într-un proces cu o complicată dinamică, ce face parte dintr-o reţea extraordinară de energii interactive, care cuprinde totalitatea existenţei pe care tu o numeşti viaţa însăşi. Ele sunt, în esenţă, EU.”
Neale Donald Walsch

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
… perfecţionismul este inamicul creaţiei. John Updike a spus asta şi avea dreptate. El a înţeles că nimic nu opreşte evoluţia unui avânt creator mai mult decât nevoia de a-l realiza perfect. Şi cine poate judeca ce este “perfect” de fapt? Ceea ce am judecat ca fiind plin de greşeli, atât de mulţi l-au considerat îngrozitor. Poate că definiţia Perfecţiunii este ceea ce este făcut până la urmă.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch ~ www.humanitysteam.ro

DJ RUSSELL - SUMMER SENSATION (AUGUST 2012 PROMOTIONAL MIX)

Asculta mai multe audio house

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu