joi, 27 septembrie 2012

O zi buna / 26 septembrie

Posted: 26 Sep 2012 01:36 AM PDT
Foto: Mark | Flickr.com
Foto: Mark | Flickr.com

“Bunurile cele mai preţioase nu trebuie căutate, ci aşteptate. Fiindcă omul nu le poate găsi prin propriile forţe, iar dacă se por­neşte în căutarea lor, va găsi în loc de ele bunuri false, a căror falsitate nu va şti să o discearnă.”
Simone Weil

“Omenirea este un amestec ciudat de sori şi pietre de o varietate atât de infinită încât nu mai ştim unde un om încetează să mai fie piatră şi devine soare. Nu ştim nici măcar dacă sorii au fost creaţi pentru nevoia pietrelor de a fi încălzite sau pietrele pentru nevoia sorilor de a răspândi căldură. Ştim numai că, sori ori pietre, suntem cu toţii fără rost în lume de îndată ce rămânem unii fără ceilalţi.”
Panait Istrati

S-ar putea ca tu însuţi să nu fii luminos dar să fii conducător pentru lumină. Unii oameni, fără să fie genii, au o putere remarcabilă de a stimula geniul în alţii.”
Arthur Conan Doyle

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
… dacă tu faci ceva pentru a primi aprobarea cuiva, ar fi mai bine să nu faci nimic. Există un singur motiv pentru a face orice: să anunţi şi să declari, să exprimi şi să împlineşti, să devii şi să experimentezi Cine Eşti Tu cu Adevărat. De aceea, orice ai face, fă-o pentru simpla bucurie, pentru adevărata bucurie a ceea ce eşti. Fă ceea ce alegi tu, nu ceea ce alţii aleg pentru tine.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch 
www.humanitysteam.ro

Si pentru ca e o zi superba de toamna' si pentru ca voi sunteti aici' si pentru ca iubesc si sunt foarte iubit' si pentru ca muzica este literalmente o arta .....si pentru ca ....off.... un minunat colaj

Asculta mai multe audio pop

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu