joi, 6 septembrie 2012

O zi buna / 6 septembrie

Posted: 05 Sep 2012 10:55 PM PDT
Foto: ed 37 ~~ | Flickr.com
Foto: ed 37 ~~ | Flickr.com

“Dorim ca viaţa noastră să fie simplă, sigură şi liniştită şi de aceea problemele sunt tabu. Vrem certitudini şi nu îndoieli, vrem rezultate şi nu experienţe, fără să ne dăm seama însă că numai din îndoieli se pot naşte certitudini şi numai din experienţe – rezultate.”
Carl Gustav Jung

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
… că cele mai dramatice conflicte sunt poate cele care au loc între oameni, ci între oameni şi ei înşişi. Autorul Mark Moustakas a spus asta şi avea dreptate. Dacă putem câştiga această luptă internă – luptă pe care musulmanii o numesc jihad – putem câştiga această luptă a omenirii. Cu te baţi chiar acum? Ce obicei nedorit? Ce comportament neagreabil? Ce model vechi? Cere victoria asupra acestora şi întreaga viaţă se poate schimba.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch ~ www.humanitysteam.ro

TANGO - GRECO ( V.A.)

Asculta mai multe audio traditionala



P.S. Toamna se numără bobocii... mulțumit de ce-ți iese la numărătoare?

Da, gândurile frumoase, înţelepte şi intenţiile bune îşi au importanţa lor. Însă O zi bună şi gradul în care ne bucurăm de viaţă depinde în foarte mare măsură de capacitatea noastră de a produce rezultate. Timpul care parcă zboară, multitudinea responsabilităţilor şi alegerilor, ritmul alert al schimbării în ziua de azi ne solicită să ne dezvoltăm la maxim abilitatea de a produce rezultate care contează.
Mulţi dintre noi credem că este vorba de a munci mai din greu, de a face mai multe sacrificii sau de a aştepta ca vremurile tulburi să treacă pentru a ne fi mai bine. În realitate însă e nevoie ca noi să ne actualizăm programele pe baza cărora funcţionează mintea noastră astfel încât să putem să ne bucurăm mai mult, mai des de viaţă.
Dacă rezultatele pe care le-ai obţinut până acum nu sunt cele dorite sau simţi că poţi mai mult decât atât, am 2 veşti bune pentru tine. E vorba de 2 evenimente deosebite unde te invit să mi te alături. Pentru a afla mai multe, CLIC AICI.
Din arhivă, aleator selectate:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu