luni, 29 octombrie 2012

Posted: 28 Oct 2012 10:00 PM PDT
Foto: Frank Behrens | Flickr.com
Foto: Frank Behrens | Flickr.com

“Iubiţi-vă copiii, mai târziu vor avea o sănătate mai bună” este concluzia unei anchete recente realizată de psihologii americani. Să te simţi iubit este una dintre condiţiile care permit dezvoltarea unei bune solidităţi interioare.”
“A te cunoaşte înseamnă deopotrivă a-ţi descoperi posibilităţile şi a le exploata mai bine. A te pune în contact cu propriile resurse îţi permite să evoluezi. Vei ajunge să faci asta!”
“Doreşte-ţi cu adevărat ceea ce îţi doreşti, fără ambiguitate. Trebuie să crezi în resursele tale, să te autoîndemni. Mobilizează-ţi toată energia şi concentrează-ţi întreaga minte în acest scop. Eliberează-te de vechile legături, oferă-ţi o nouă alegere.”
“Dacă încrederea în sine se învaţă, se dezvoltă, este mai uşor să te schimbi pe tine însuţi decât să schimbi lumea sau să aştepţi ca toţi ceilalţi să se schimbe. Visul transformării miraculoase a celuilalt sau a realităţii este o iluzie: e mai lesne să-ţi schimbi poziţia faţă de un munte decât să muţi muntele din loc.”
“Fă echipă cu părţile tale vulnerabile. Indivizii care au încredere în ei înşişi sunt capabili să-şi accepte şi, mai ales, să-şi identifice zonele vulnerabile şi chiar să profite de ele.”


MELODII NEMURITOARE SUPERBE -!!!! (Smokie,Demis R.,Righteus Brothers,Piet Veerman,Barbra Streisand,Celine ...etc)

Asculta mai multe audio diverse

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu