joi, 4 octombrie 2012


Cumpara modele noi de icoane sfintite de la Muntele Athos, copii dupa icoane facatoare de minuni

sfatulparintilor.ro_icoane de la Muntele Athos
Printează
Vizualizări: 165
2
Cu totii avem nevoie de Dumnezeu si cu totii simtim ca trebuie sa fim mai aproape de El. Ne da curaj, ne da taria de a merge mai departe, ne alina sufletele ostoite de griji, frici si nedumeriri. Ne indreapta pasii catre a fi mai buni, mai drepti, mai intelegatori, mai iubitori.
Cand ne rugam in fata unei icoane, de la biserica sau de acasa, simtim in inima o caldura, o pace sufleteasca, un crampei de speranta care alunga norii adunati cateodata in clipele grele in mintea noastra.
Sfatulparintilor.ro va ofera posibilitatea de a aduce in casele vostre icoane incarcate cu har, miruite si sfintite intr-un loc sfant, asa cum sunt manastirile unice de le Muntele Athos din Grecia. Ele sunt copii ale icoanelor facatoare de minuni cunoscute si considerate astfel de localnicii, calugarii si preotii de pe Sfantul Munte Athos, lucrate cu migala si cu har Dumnezeiesc chiar de calugarii de acolo.


Icoana pentru AJUTOR si SANATATE: Icoana Maicii Domnului cu Trei Maini

sfatulparintilor.ro_icoana-maica-cu-3-maini
Maica Domnului cu Trei Maini este o icoana importanta pentru AJUTOR si pentru SANATATE (mentinerea si redobandirea ei).
Icoanei se roaga pentru sanatate in general si in particular pentru boli ale oaselor, coloanei vertebrale, ale picioarelor, mainilor, pentru recuperarea din accidente si desigur e o mare ajutoare pentru oricine are un handicap.
In plus, cea de-a treia mana prezenta pe icoana Fecioarei Maria reprezinta acea mana de ajutor suplimentara de care oamenii au nevoie de la Dumnezeu in incercarile vietii lor de zi cu zi.
Citeste mai multe despre istoria si semnificatia Icoanei aici.




Icoana pentru PROTECTIA CASEI: Icoana Maicii Domnului Portarita

sfatulparintilor.ro_icoana-portarita
Portarita este o icoana importanta pentru PROTECTIA CASEI. Locul ei intr-o casa este la intrare, preferabil deasupra tocului usii sau in zona holului, de asa natura incat sa fie vazuta mereu de oricine paseste pragul casei respective.
Portarita apara casa in care este primita de apa, foc, dusmani, certuri, cuvinte rele sau blesteme, mentinand armonie in interiorul acelei locuinte.
Citeste mai multe despre istoria si semnificatia Icoanei aici.



Icoana pentru FAMILIE: Prea Sfanta Fecioara Maria Grabnic Ascultatoarea

sfatulparintilor.ro_icoana-atotascultatoarea
Prea Sfanta Fecioara Grabnic Ascultatoarea este cinstita in intreaga lume, mai ales ca ocrotitoare a familiilor crestine si ca ajutatoare pentru femeile care nu pot naste prunci.
Ea se amplaseaza in sufragerie sau in acel loc unde se reuneste cel mai mult familia cu mama, tata si copii.
Icoana aceasta protejeaza relatiile sufletesti dintre membrii familiei, ca acestea sa se aseze pe fundamente corecte, ca sa fie aparati si luminati si sa existe intelegere, armonie si respect reciproc.
Citeste mai multe despre istoria si semnificatia Icoanei aici.


Le poti lua pentru propria casa sau le poti face cadou cuiva drag intr-o zi speciala sau chiar pentru Sarbatorile de Craciun. Icoanele sunt o sursa de bucurie sufleteasca atat pentru cel care primeste, cat si pentru cel care daruieste.

Va asteptam sa va bucurati de puterea miracolelor in casa voastra!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu