joi, 4 octombrie 2012

O zi buna / 2 octombrie

Posted: 01 Oct 2012 09:05 PM PDT
Foto: Venu Gopal | Flickr.com
Foto: Venu Gopal | Flickr.com

“Când ai picioarele obosite, du-te înainte cu inima.”
Paolo Coelho

“Toate obstacolele ne par ca ziduri. Problema e să le tratăm drept oglinzi, sau ferestre: să ne răsfrângem, analitic, în ele, sau să vedem prin ele zarea care le transcende. Dar nu numai obstacolele sunt ziduri. Totul poate deveni zid, dacă funcţionează ca blocaj: şansa cea bună, reuşitele, fericirea însăşi. Binele şi răul sunt, nediferenţiat, ziduri latente. Trebuie să le şlefuieşti până la reflex şi transparenţă.”
Andrei Pleşu

“Lumea va fi condusa de oameni capabili să înveţe, să se dezveţe şi să înveţe din nou.”
Alvin Toffler


Posted: 30 Sep 2012 11:09 PM PDT
Foto: 123rtf.com
Foto: 123rtf.com

“Arta de a trăi constă în capacitatea de decizie care ne permite a alege când se cuvine să ne dominăm pasiunile şi să ne înclinăm în faţa realităţii şi când se cuvine să ne lăsăm în voia pasiunilor, răzvrătindu-ne împotriva realităţii.”
Sigmund Freud

“Noi vedem viaţa omului ca o călătorie frumoasă care include trecutul, prezentul şi viitorul – o mulţime de experienţe care se unifică pentru a spune o poveste frumoasă, a fredona un cântec armonios ori a dansa un ritm deosebit.”
Stephen Gillin & Robert Dilts

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
 …că nu e necesar ca totul să iasă exact cum ai plănuit tu să iasă pentru a-l putea considera success. Câteodata tot ce doreşte Dumnezeu este ca tu să mişti lucrurile. Apoi, le va prelua de acolo. Aşa că atunci când lucrurile nu ies aşa cum ţi-ai dori tu să iasă, nu te grăbi să zici, “Ce păcat!”. Poate că o astfel de situaţie este o Binecuvântare deghizată. Consideră posibilitatea că viaţa este magică… şi că poate ieşi un iepure dintr-o pălărie.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch 
www.humanitysteam.ro

- Iubito, tu ai parolat calculatorul?
- Da, dragă.
- Şi care e parola?
- Data nunţii noastre.
- … la naiba.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu