luni, 12 noiembrie 2012

O zi buna / 12 noiembrie

Posted: 12 Nov 2012 01:52 AM PST
Foto: jenny downing | Flickr.com
Foto: jenny downing | Flickr.com

Metafizica abordează Marile Întrebări în mod direct: Ce este existenţa? Care este natura realităţii? Avem liber-arbitru? Câţi îngeri pot dănţui pe un vârf de ac? Şi de câte persoane este nevoie pentru a schimba un bec?
Un dentist din Philadelphia, Sam Lipschitz, s-a dus în India să afle care este sensul vieţii. Au trecut luni întregi şi mama lui n-a mai primit nici un semn de la el. În cele din urma, femeia ia avionul spre India, ajunge şi întreabă de cel mai mare înţelept de acolo. Este îndrumată către un ashram, dar la poartă paznicul îi spune că trebuie să aştepte o săptămână pentru o audienţă la guru şi că, atunci când va fi primită, va avea voie să rostească doar trei cuvinte. Femeia aşteaptă, pregătindu-şi cu grijă vorbele. Când în sfârşit i se permite să mearga la guru, îi spune:
- Sam, vino acasă!
Optimistul: Paharul e pe jumătate plin.
Pesimistul: Paharul e pe jumătate gol.
Raţionalistul: Paharul e de două ori mai mare decât ar fi necesar.

În această zi din viaţa ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să ştii …
…că poate părea că nu poţi controla circumstanţele exterioare, dar le poţi întotdeauna controla pe cele interioare. Lumea ta interioară – realitatea pe care o întâlneşti prin minte şi emoţii -  este o lume pe care tu şi numai tu o controlezi şi o creezi. Cum experimentezi totul depinde de tine. Reacţiile tale nu trebuie să fie automate sau similare cu cele pe care le-ai avut până acum.
Cu dragoste, prietenul tău, Neale Donald Walsch
 ~ www.humanitysteam.ro

~Por una mujer* ~

Asculta mai multe audio populara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu