marți, 13 noiembrie 2012

O zi buna / 13 noiembrie

Posted: 12 Nov 2012 10:24 PM PST
OZB - mesajul zilei
Foto: Trey Ratcliff | Flickr.com

Putem privi această carte ca pe o provocare: imaginea pe care o dăm acum realităţii este într-adevăr şi cea mai adecvată, adevărul ultim despre noi înşine? Ştim cine suntem, care este puterea noastră reală şi în ce rezidă ea?
Conştientizarea faptului că sunteţi Fiinţa din spatele gândirii, liniştea din spatele zgomotului mental, iubirea şi bucuria din spatele durerii înseamnă libertate, salvare, iluminare.
Nu este util să înţelegem trecutul şi astfel să înţelegem de ce facem anumite lucruri, de ce reacţionăm în anumite feluri sau de ce ne creăm în mod inconştient propria dramă, propriile tipare de relaţionare s.a.m.d?
Trecutul şi viitorul nu sunt la fel de reale, uneori chiar mai reale decât prezentul? La urma urmei, trecutul determină felul nostru de a fi şi modul în care ne percepem şi ne comportăm în prezent. Iar obiectivele noastre viitoare determină acţiunile pe care le întreprindem în prezent.

MEGAMIX: SARAGOSSA BAND , BAD BOYS BLUE ,KING AFRICA ,FRANCESCO NAPOLI , VENGABOYS , SMOKIE SI BACCARA - 55 DE MINUTE !!

Asculta mai multe audio traditionala

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu